A crezut ca ii oferi adrenalina dar ai fost plictisitor si iai oferit un amarat de sarut doar data viitoare impunete mai mult
Abia ne-am cunoscut, nu mi-a dat sansa sa-i arat
Treci la urmatoarea frate NU permite unei fete sa te foloseasca pe post de carpa
Nu am inteles niciodata ce inseamna sa placi pe cineva intr-un fel si nu intr-altul, d eparca ar fi mai multe feluri de a place un om.
In cazul tau, cred ca nu te place, dar i-a fost jena sa-ti spuna!
Initial te-a acceptat fiindca a dorit sa te studieze. Dupa ce te-a cunoscut putin mai bine/in deamanunt, si-a dat seama ca "profilul tau" de ansamblu nu corespunde cu cel dorit de ea si din acest motiv atractia initiala fata de persoana ta s-a estompat sau este posibil sa fi disparut complet. Parerea mea.
Pentru ca esti un idiot si iti faci ganduri aiurea.Tu te gandeai la relatie, care in nici un caz nu apare daca doar ai sarutat o fata si ea se gandea la "ooh clatitele de peste drum sunt mai bune". Nu ai impresionat`o cu nimic si nu i`ai transmis sentimente indeajuns de puternice ca sa ramana cu tine. De ce te miri atat? Visati la cai verzi pe pereti.
Cele mai multe fete fac asta ( dau de inteles ca te plac) din dorinta de a cunoaste pe cineva care probabil este pe placul lor. Restul fetelor fac asta pentru ca vor o,, aventura", la final ajungand sa realizeze ca nu e bine ce fac sau ca baiatul respectiv nu e pe placul lor si nu vor sa continuie.