Bună!
MAi bine îi duceai unu roşu, părerea mea. Încearcă s-o invţi cu tine la un suc ceva să vă cunoşteţi mai bine.
Incearca si ceva SMS sau o invitatie la o plimbare pe inserat. Intreab-o multe despre ea si lasa-i spatiu sa respire. Fa-ti reclama si pleaca inainte sa pari suspect ca esti disperat dupa ea.
Bafta!
Atunci, lasa-i mesaj ca tu o astepti cand se hotaraste, dar sa stie ca o placi cu adevrat.
si mai departe iti vezi de treaba. disperarea nu iti aduce victoria.
tu nu vezi cat de disperat sunt azi sa iau tricoul asta? crezi ca imi sta bine? sau ar trebui sa ma duc la carrf sa imi cumpar unul si sa il imprim cu 20 de lei?
Asa sa faci!
bafta!
vezi daca te dinamizeaza asta cumva:
http://www.youtube.com/watch?v=-w4JGHB2o6I
Primul pas a trecut: i-ai spus ce simti.
Acuma incearca sa te concentrezi mai mult pe al 2-lea pas.
Trebuie sa o faci sa inteleaga ca ai nevoie de un raspuns.
Spune-i ca daca va zice nu, vei respecta decizia ei, si tu nu te vei supara pentru ca ii vrei binele.
Mai spune-i ca nu vrei sa pierzi timpul si ai mare nevoie de un da sau nu.
Daca ti la ea, incercarea moarte n-are, incearca si poate vei reusi sa-i smulgi un raspuns din partea ei
Nu stiu ce sa zic, faza e ca tot eu ma bag in seama cu ea, numi spune nimic, si nici nu da semne ca si ea ma place
Poti sa ii daruesti multe cadouri mici dar gestul conteaza si date pe langa ea ca sa isi dea seama ca iti place de ea...crede-ma o sa mearga! O sa vada ea singura ca iti place de ea si o sa te intrebe.Iar tu ii spui ca si tie iti place dea! O sa mearga ai incredere in mine!
Buna.In adancul inimiei ei nu este timida in sufletul ei te place. Ai incredere in raspunsul meu. Sunt fata si stiu asta.
Si cum as putea sa fac sa marturiseasca asta?
Bananacantareata87 întreabă: