Buna...incearca sa vb cu dinsu pe tema asta sa vezi ceti spune el nu sta pe ghicit
Nu merita sa iti pierzi timpul gandindu-te la un baiat care nu vrea sa fie cu tine...da, indragosteala e amara uneori si fluturii nu mai termina de zburat prin burtica, insa cine stie cati baieti simpatici te vor, iar tu ai ochii atintiti spre cine nu merita. a! si sfatul meu e sa nu rupi o prietenie din cauza unui baiat. tie iti va trece indragosteala de el si vei ramane certata cu prietena ta. incearca sa fii matura si sa nu o judeci gresit. daca ai fi fost in locul ei, probabil nici tu nu te-ai fi putut abtine. in adolescenta e foarte greu sa te abtii tentatiei si nu prea poti face sacrificii... nu considera tradare faptul ca prietena ta "s-a bagat pe el".
Peste ceva timp ai sa scapi de sentimentele astea... timpul le rezolva pe toate si toate-s facute cu un scop. probabil tu meriti ceva mai mult, decat acest baiat care nu stie sa te aprecieze.
Pai ar trebui sa ii spui ce simti pentru el. Eu cred ca tocmai de asta nu merg lucrurile intre voi,ca nu sunteti sinceri unul cu celalalt. Chiar daca te va respinge (ceea ce nu cred),nu trebuie sa te superi,pentru ca asa iti clarifici si tu sentimentele si gandurile,iar pe viitor iti vei cauta un alt iubit. Daca totusi, nu te refuza, si simte la fel pentru tine, eu cred ca va fi totul OK intre voi, deoarece va cunoasteti de 1 an, vorbiti de un an, deja va cunoasteti si obiceiurile si tabieturile. Eu sper sa va intelegeti si sa formati un cuplu. App.:Cati ani ai?
Pai nushtiu daca il iubesti la nebunie lupta pentru el daca nu cata altu si ramineti prieteni
Tin mult la el si nu vreau sa-l pierd. si app cu chestia ca a zis ca vrea sa fim prieteni ieri la liceu m-a vazut si nu a salutat iar pauza urmatoare ma plimbam cu o prietena si eu ii ziceam in gura mare ca nu m-a bagat in seama si fara sa-mi dau seama el era langa mine in fata unei clase poatee i-am atras atentia putin.
Buna . Nu suntem impreuna, am decis sa ramanem prieteni buni..am avut o discutie cu el despre ce s-a intamplat si mi-a zis ca a incercat ca nu poate sa ma placa ceea ce n-am inteles.Acum nu am mai vorbit de zile bune si il vad in liceu pe coridorul clasei mele cu o fosta prietena. adica e "fosta" din cauza ca se baga pe el.
Anonima17191 întreabă: