Eu cred ca si tu ai gresit dar fiecare greseste mai ales in dragoste unde sentimentele merg de la o extrema la alta si atunci cand esti nervos pe persoana iubita o cam iei razna am avut si eu o situatie ca asta dar pana la urma m-a iertat supa multe scuze si intr-o zi m-a vazut plangand in parc si atunci si-a dat seama cat ma iubeste(asa a zis el)deci poti sa-i spui foarte clar ca iti pare rau si ca ai dat acel mesaj la nervi si ca nu o sa mai vorbesti asa urat niciodata iar daca vrei sa-l uiti neaparat cauta pe altcineva care sa nu-ti aminteasca de el si sa-l nu-l mai vezi si sa-ti gasesti alte ocupatii (hobby-uri)asta daca nu vrei sa incerci sa te mai inpaci cu el spar ca te-am ajutat cand eu am avut aceasta problema prietena mea m-a ajutat foarte mult si m-a sprijinit atunci a iesit acel joc nou sims 3 iar eu imi omoram timpul cu el asa poti sa gasesti si tu alte ocupatii u ma bucur ca am trecut peste si m-am inpacat atunci cu el acum nu mai suntem impreuna am ramas prieteni dar el are acum iubita iar eu nu sunt trista ca m-a parasit
Nimeni nu merita lacrimile tale, nu merita s ate umilesti atat. Arat`i ca esti indiferenta ca tie bine fara el zambeste, si o sa-l doara, se intoarce singur inapoi daca te iubeste!
In acest moment nu poate sa te ajute nimeni...cu un asemenea scris trebuie sa il chem pe Jean Marie Champollion in ajutor(asta a descifrat hieroglifele)si nu sunt sigur ca va intelege ce ai scris.Totusi nu te-ai gandit la faptul ca ruptura intre voi 2 nu a fost cauzata din faptul ca te exprimi indescifrabil? Sa fim onesti daca vorbesti cum scrii... poti sa fii Kaya Scodelario(putin probabil
) ca te lasa baiatu si fuge la alta cu limbajul adecvat.
Lacrimile sunt pretioase nu le risipi. spune`i sa va intalniti si sa vorbiti sa dai tot afara...si sa-i spui ca iti pare rau si ai scris acele cuvinte cand ai fost nervoasa...
Bye bye
Daca nu mai vrea sa va impacati atunci.ar trebui ai o relatie cu alta persoana ca sa-l uiti...