Ai aceeasi poveste ca a mea. Si prietenul meu la inceput era asa, ma enerva, nu ne suporta, ne suportam deloc. Si sincer nu stiam ce i-am facut de se purta asa cu mine. Dar de fapt el ma placea. Si nu stia cum sa se comporte cu mine. La inceput si noi am inceput sa vorbim pe mess, azi un pic, maine un pic si tot asa. Si acum suntem impreuna.
te place iti zic eu. Numai ca nu stie cum sa o arate. Sfatul meu este sa vorbesti cu el, sa ii spui ce simti. Sau poti sa astepti sa faca el primul pasa, dar se vede ca el e un pic timid. Vorbeste cu el. Atat pot sa iti zic. Sau dai de inteles ca il placi, cand il vezi vorbeste-i dulce si zambeste-i. Pe mess baga-l si tu in seama. Ceva de genu. Fa ce simti.
Asta e cel mai evident lucru! Daca nu te place inseamna ca e posibil si ca maimutele sa dansese gangnam style in bikini. o.o
Te place mai mult ca sigur. Daca inainte sa te cunoasca era baiatul enervant acum probabil si-a dat seama ce fel de fata esti si vrea sa se apropie de tine.Raspundei la sentimente si ai sa vezi ca totul va fi bine.
Da te place dar este timid! Ai putea incerca sa faci tu primul pas pentru ca in ziua de azi nu mai e nimic ciudat daca o fata il face ea prima! Succes daca o sa aveti o relatie si sa va iubiti mult! Te pup, Funda?
Te place daca ce zici acolo e adevarat.
Puteti sta impreuna linistiti, nu mai astepta.