| Barbie96 a întrebat:

am cunoscut un baiat. ma inteleg f bine cu el. si vbim mereu. de dragoste si chestii. are poza mea la avut. poze pe fb... El are o sora. si sorsa a aflat fb meu si tot imi da comentarii rautacioase. gen : sa nu te intorci cu fata ca iti anuleaza contul. Nu stiu de ce comentarii d'astea ca arat de 1000 de ori mai bine ca ea. dar ma rog.
As vrea sa ii zic. dar el o iubeste f mult... si cred ca iar lua apararrea in fata mea... cu toate ca tin la el. eu pot sa ma iau in gura cu sorsa si sa. i zic vreo 2 sa taca. dar imi e frica ca ma cert cu el. Sorsa e mai mare ca mine cu un an. nujh ce sa fac. si de la ovreme e si el. indiferent si nepasator. Ajutoor!

Răspuns Câştigător
| DoraDora a răspuns:

Se pare ca sora lui tine destul de mult la el si sa obisnuit cu atentia lui.Ea crede ca fratele ei trebuie sai dea atentie numai ei si nu suparta gandul ca acesta sa dea atentie si altcuiva mai ales unei fete.Probabil e si geloasa pe tine.Ea vrea sa va desparta ca sa primeasca din nou doar ea atentia de la baiatul respectiv.Ai dreptate nu trebuie sa incerci sa te certi cu ea pentru ca ai putea declansa un scandal si sa nu fii tocmai castigatoarea... avand in vedere ca ea e sora lui s-ar putea sa o aleaga pe ea.Eu tias propune sa ii explici lui situatia sa-i arati comentariile de pe facebook si asa mai departe iar cu sora lui nu trebuie sa te certi si sai spargi fata desi stiu ca tiai dori laughing cu ea trebuie sa vorbesti tot calm dar ferm trebuie sa ii spui ca asta e situatia si nu are de ales asa ca in loc sa incerce sa mai faca comentarii in vant sa accepte situatia si sasi tina gura.totusi daca baiatul o alege sau cum sa spun pe sora sa poate nu e tocmai vina lui iar sora sa are o influenta mare si proata asupra lui dar nici nu tine indeajuns de mult la tine no. nu stiu ce sa zic in legatura cu asta dar pe sora baiatului ar fi de preferat sa-i spui sasi tina gura ca se face doar ea de ras

2 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Eu cred ca nu e bine daca e indiferent si nepasator comportament din acesta cam duce la despartire. eu zic sa discutati si sa ai spui cu calm ca sora lui nu te prea suporta. incearca so tratezi cu indiferenta pe ia si daca mai face asa rautati iate de ia spune-i vreo doua pentru ca daca taci mai rau face iar cu el vorbeste. spune-i de ce e asa rece? nepasator? spune-i ca il iubesti. eu zic sa faci lucruri frumoase care sal impresioneze asa poate faci atmosfera mai placuta! succes

| izzasix a răspuns:

Vorbeste cu prietenul tau despre asta. pana la urma are o relatie cu sorsa sau cu tine laughing