| myky16 a întrebat:

Am cunoscut un baiat.....ne-am imprietenit foarte usor eu fiind o fire mai socialbila, nebuna(rad foarte foarte foarte des)treaba este ca de cateva zile cineva mi-a facut un facebook fals si persoana care la facut vorbeste cu anumite persoane din anturajul lui si tot ce spune sunt minciuni eu am incercat sa ii spun ca nu sunt eu dar el a zis "ca nu stie ce sa mai creada" am vorbit cu el si i-am zis sa creada pe cine vrea el si nu stiu ce sa fac pentru ca simt o raceala intre noi.
Eu sunt genul de persoana care pune suflet si iubeste si ma simt nasol(scuze dar nu am cuvinte sa descriu cum ma simt) ajutati-ma si pe mine cu un sfat geva chiar nu stiu ce sa mai fac... vorbesc cu el la telefon dar nu mai este ca la inceput...

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu placi, nu iubesti, un baiat care deja s-a plictisit de iubirea ta. Probabil ca a gasit pe o alta, mai "buna". Fa un pas inapoi si lasa-l in lumea lui.

| grab a răspuns:

E nasol daca ai aghiotanti d-astia falsi... incearca sa ii explici foarte clar fata in fata ca tu il iubesti si ca cine va vrea raul nu trebuie sa reuseasca asa ceva impotriva voastra. daca intelege din vorba ta sincera ce trebuie o sa fie ok pentru voi, iar daca nu... inseamna ca iti ascunde ceva sau ca vrea sa scape de tine si nu prea are motive. vezi tu ce faci sa fie bine. succes! happy

| Hakuouki a răspuns:

Neutrino are dreptate. Habar n-ai ce-i iubirea, deci nu mai vorbi de ea. Si nu te mai agata de un baiat care nu te vrea. Treci mai departe.

| Vanqu1sh a răspuns:

E cretin, cauta altul, pai el nu vede ca sunt 2 facebook-uri?

| szivarvany a răspuns:

Nu cred ca este nevoie sa renunti la el probabil ca este confuz ar fi bine sa incerci sa comunici cu el cel mai bune fata in fata ..si daca vezi ca nu merge atunci lasa i putin mai mult spatiu

| deadrose2543 a răspuns:

Deschide te in fata lui, fa l sa te cunoasca si apoi o sa isi dea seama ca tu esti sincera cu el. Invita l la un suc ceva

| iulik99 a răspuns:

Pai fa un pas invitandu-l tu la o cafea, suc, pizza... apoi seara sfarsindu-se la el/tine acasa.