| alexandra290 a întrebat:

Buna TPU.Am cunoscut un baiat pe net foarte simpatic si de treaba am iesit odata la un suc, ne-am tinut in brate, dar nimic.Am continuat o saptamana intreaga in mesaje cand a venit acasa de la facultate mi-a cerut sa ne vedem 5 minute.Am stat de vb si atat la sfarsit ma pupat pe obraj.Ne tot dam mesaje, dar el spune ca nu vrea o rel serioasa, deoarece s-a ars odata( iubita lui la lasat pentru altu). Imi place foarte mult de el si el mi-a spus ca ii place de mine, dar sa nu-mi zboare capu la alte lucruri daca mi-a spus asta.Nu stiu ce sa mai fac, imi place mult de el stie asta... ce spuneti sa il evit sau sa incerc sa mai vb cu el? Cum sa il fac sa vada ca nu toate fetele sunt la fel. Multumesc

Răspuns Câştigător
| SweetBoy96 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui tot ce simtit pentru. el,ca vei jura ca nu esti ca toate fetele... Daca are incredere in tine e bun,daca nu e rau,daca nu il faci sa inteleaga gasesteti altul, sunt mii de baieti pe lumea asta, aceeasi chestie mi s-a intamplat si mie dar sunt iar impreuna cu...fa ce iti spune inima si gandeste-te sigur. Funda te rog frumos

5 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Tu le faci tarfe pe cele care cauta iubire si dragoste? wsm!
cred ca in aceasta cateorie cel mai bine s-ar incadra cele care se trag cu bosorogi pentru bani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok.varianta mea e simpla. zice ca ii place de tine dar sa nu-ti zboare capu la alte lucruri? se contrazice singur.mai gandeste-te daca merita! stiu ca o sa ma injuri cel mai probabilbig grin.dar asta etongue

| farytale23 a răspuns:

Aww ce draguu ♥ Spune.i ce simti. Daca chiar il placi. Nu ii cere o relatie serioasa. Luati.o incet. :* Mult noroc

| trianon6666 a răspuns:

Incearca sa il eviti putin (sa nu vorbesti cu el sa creada ca nu-l mai placi)Atunci el va vrea sa te intoarca innapoi si va vrea sa incepeti o relatie serioasa laughing)sper ca te-am ajutat

| denyprodan a răspuns:

In primul rand ar trebui sa-i spui ceea ce simti, iar apoi sfatul meu este sa mai vorbesti cu el sa-si poata da seama ca tu nu esti ca alte fete.iar apoi totul o sa fie ok.happy