Da in primul rand dupa cum vezi sunt baiat si unui baiat ii place sa mergi tu la el nu sa-l astepti, fi tu insuti nu incerca sa copiezi pe altcineva (mai ales sa injuri in prezenta lui baietii urasc sa auda o fata injurand)nu te gandi ca place pe altcineva ca e mai corporala ca tn...fi tu insuti du-te la el incearca sa intrati intro discutie.si zi direct ca vr sa stai cu el (baietilor as a le place)
Buna!
Sa fii tu insuti! De ce sa se indragosteasca de cineva care nu e deloc ceea ce nu este?
Zambeste-i! Priveste-l mai mult decat de obicei! Stai in prezenta lui mai mult decat inainte!
Mai mult de atat nu prea aai ce face.
Dacă te place...te place pentru ceea ce eşti nu pentru ceea ce vrei să fii. Vorbeşte cu el, glumeşte aşa ajungi la inima cuiva nu cu ''trucuri''.
Baftă!
Va multumesc foarte mult tuturor.O sa ma ajute sfaturile acestea.Eu sincera sa fiu fara incurajarile voastre nu ma simteam in stare nici sa il salut Va multumesc~!
Buna. Si eu am fost in asa situatie. Te-as sfatui sa nu-i spui direct ca-l placi pentru ca daca el nu te place va profita de acest lucru. Mai bine ii arati prin gesturi. Fii draguta cu el, asculta-l mereu, privestel in ochi, zimbestei tot timpul, cind are probleme fii mereu linga dinsul si ajutal cu niste sfaturi. Sper sa mearga. Mult succes!
Buna.trebuie sa fii tu insati ca baiatul respectiv sa tina la tine...sa te placa si apoi sa fie ceva intre voi daca asta va doriti amandoi.dar toate acestea vin de la sine fara a face ceva special.si daca esti si mai copilaroasa ai putea sa ii atragi mereu atentia dar in tot acest timp si ignorandul. sper ca te-am ajutat. fundita te rog?! :*
anonim_4396 întreabă: