| viorelutza a întrebat:

Buna TPU am cunoscut un tip in urma cu ceva timp, e politist, la inceput vorbeam numai despre anumite chestii de serviciu apoi m-a sunat cu un pretext apoi mi-a trimis mesaj de 8 martie, apoi i-am trimis friend request pe facebook si a acceptat si am vorbit o data pe fb si m-a intrebat ce fac si din astea dar cand am deschis subievtul cu mesajul nu a vrut sa comenteze, apoi ne-am intalnit intamplator pe strada dar s-a vazut ca a ramas pe loc cand m-a vazut a stat in dubii cateva momente pentru ca eu veneam cu o prietena, apoi a urcat in masina dar a asteptat cateva minute in masina sa ma apropii si apoi fara sa ma salute a plecat.Nu-l inteleg deloc... voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| AndaWest a răspuns:

Probabil e un tip care are nevoie de timp si s-o fi speriat cand tu l-ai intrebat despre mesaj.cel mai bine ar fi sa te comporti normal si sa il lasi pe el sa faca primul pas daca va vrea

2 răspunsuri:
| EmyJail999 a răspuns:

Ca n-am inteles nimiclaughing

| tycy a răspuns:

Pai din cate imi dau eu seama.probabil el este interesant de tine dar e puti timid si nu vrea sa deschida un subiect despre voi. poate cand erai cu prietena ta se astepta sa fii singura sa puteti vorbi.nu stiu ce sa zic.dar daca tu vrei ceva mai mult sau doar sa ramaneti prieteni poti deschide tu subiectul si vorbiti...si stabiliti ce va ramane intre voi