Voi credeti ca colegii vostrii chiar nu au nimic altceva de facut in viata decat sa va urmareasca pe voi si sa vada ce faceti, daca sunteti impr sau chestii...va iubiti sau nu? Hotarativa, ca relatiile astea pe ascuns nu merg niciodata.am avut si eu o relatie pe ascuns da asta am fcto ca sa nu afle tata frate si aveam 12 ani.si putin imi pasa de ce zice lumea, totul e sa stiti sa preluati situatia. Daca afla colegii vostri ce se poate intampla, doar sa inceapa sa faca glume proaste, anyway, ignora'i daca nu le dai atentie o sa le treaca repede. Si pentru faptul ca e mai distant trebuie sa vb cu el ca nu are de ce sa ii fie asa frica de colegi. Eu sunt de parere ca ce faceti voi e o prostie, da mrg, trebuie voastra...
Pfff...nu ai specificat motivul dc ar iesi dezastru daca ar afla colegii (tai si ai lui)... tie iti pasa de gura lumi?
ma rog...eu cred ca el vrea sa ii demonstreze colegului care a afla ca nu "sta'' cu tine.
dar ai grija, sa nu se distanteze prea mult, daca a facut-o deja incearca sa vb cu el si sa vezi ce s-a intamplat!
Trebuie sa faci ce simtsi...cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti ca el.nu inteleg dc ''ar iesi un dezastru daca ar afla colegii si restul'' e o prostie.si daca se afla ce. daca tsi'e frica ca prieteni sa iti zica cva.nu ai dc.treb sa te accepte asa km esti uh.nu cum vor ei.
Asa te bucuri tu de relatia cu el? Pe ascuns, ca hotii?!
Oare ce e asa dezastruos daca afla colegii vostri? Au ei un cuvant asa de mare in viata ta? Iti dau ei sa mananci, te ajuta sa cresti?
Nu mai fiti penibili, va rog!
Aveti si voi creier si ar trebui sa va ganditi ca gura lumii doar pamantul o astupa si numai fraierii se lasa dirijati in viata de altii!
Traieste-ti viata si iubeste liber ca nu esti nici Miss Univers, dar nici ultima femeie din lume indragostita!
Ahh, si convinge-l si pe el ca tu nu mai accepti sa fi ''prietena lui invizibila''.
Saruta-l, ia-l in brate, plimbati-va de mana prin parc, bucura-te de el cat ai timp! Mai faceti voi pe solo si sigur se trezeste vreuna sa ti-l sufle rapid! Crezi ca cu aia va sta pe ascuns? Nu, ca aia nu e fraiera sa accepte o asemenea stupizenie doar de gura lumii!
Daca ai o relatie traieste-o fetita la maxim!
Ms de raspunsuri pai daca ar afla colegii ar fi rau pentru ca ne urmaresc peste tot ceea ce e enervant fac glume proaste mai putin enervant dar o sa vb cu el si o sa ne intelegem
Cum adica sa o tineti in secret? pana cand? nu e bine asa. ce conteaza ce zic colegi, important si cea ce conteaza e ca voi va iubiti.