| SASergiu a întrebat:

Am din nou o intrebare... Mie imi plac 3 fete Alexandra, Ana si Flory :X:X:X Asa deci nu stiu ce sa fac pe care sa aleg, mai exact cum sa le aleg ce ar trebui sa fac ca sa imi dau seama care mi se potriveste...

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Da am inteles iti plac 3 fete, dar ele te plac pe tine? De unde esti asa sigur ca poti fi cu fiecare? Fa o lista si pune argumente pro si contra. O sa iti dai seama cine e fata cu care te.ai potrivi mai bine si bine inteles sa te placa. Succes

9 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Frate sa stiid e la mine fata o faci tu sa ti se potrivesca...nu exista fata perfecta doar baiatul suficient de destept sa o faca perfecta pentru el

| Nucreeed a răspuns:

Cati ani ai ma? cum dracu sa-ti placa toate 3 la fel de mult? e imposibil trebuie sa-ti placa una mai mult decat alta

| SASergiu explică (pentru Nucreeed):

Am 14 tonguetongue si sunt toate perfecte. [ sunt triplete ] laughing

| IszyKitty a răspuns:

Poi poti incepe sa le cunosti mai bine pe toate 3 si vezi care din ele iti place mai mult ...si care din ele te placelaughing Bafta!laughing

| SASergiu explică (pentru IszyKitty):

Le cunsoc foarte bine

| IszyKitty a răspuns (pentru SASergiu):

Off... greu de ales daca sunt tripletelaughing)) Alege doar 1 care crezi u ca este mai potrivita, mai... perfecta pentru tine chiar daca crezi ca toate sunte perfecte, adica una trebuie sa fie "mai cu motz " fata de alta. Sau poti sa incerci macar cu una din ele care te placebig grin, daca te place vreunawinking

| SASergiu explică (pentru IszyKitty):

Toate ma plac.

| alexcostache a răspuns:

Deci. da-le fiecareia cate o mie de euro... si vezi fiecare ce face cu banii... apoi alege-o pe cea cu sanii mai mari!

| shadow72 a răspuns (pentru alexcostache):

Si daca isi pun toate silicoane si le fac la fel de mari? sincer eu le luam pe toate 3