anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.
Am din nou o problema.
Un fost(am fost cu el acum vreo 6 luni si mi-a gresit cam mult,dupa ce m-am despartit de el s-a combinat cu cea mai buna prietena a mea,dar dupa vreo luna s-au despartit. Cat timp a fost cu ea ma cauta mereu sa ne intalnim,nu acceptam.
De atunci ma tot cauta sa ne intalnim,etc. Am refuzat mereu. Insa,astazi am cedat,avand putina treaba la mine in oras,-am intalnit cu el.
Mi-a propus sa ne vedem diseara. Nu i-am dat un raspuns.
Mi-a zis ca stie ca e un nenorocit si-a facut multe, dar...
Eu nu stiu ce sa fac.
Ce sa cred?!

23 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Tu esti roata de rezerva, de aia nu a renuntat sa te caute, stie ca atunci cand iti va cere impacare vei lesina si vei ridica codita.

| UNomBATRAN a răspuns:

Hehe, pai de ..chiar nu depinde de el lucrul acesta (daca mai vrei sa fii cu el sau nu )..TOT CE CONTEAZA ESTE - SA ITI FIE TIE BINE - deci. daca chiar tii la el si suferi din cauza ca nu esti cu el ..mai dai o sansa.dar.dar.dar. bineinteles incearca sa pui niste conditii ca sa poti sa il tii din scurt!(adica..nu faci aia..nu faci aialalta ...sa fie sincer, il atentionezi - cum il prinzi ca te mine ..jet )winking

| UNomBATRAN a răspuns (pentru UNomBATRAN):

Deci --->PUNEI LESA--->DACA VREA SA MAI FIE CU TINE ...VE-TI FI IMPREUNA.dar. numai ca de data asta faci tu regulile.iar el trebuie sa le accepte ..PE TOATE!

| clo9ryna a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie si sunt si acum cu acel baiat pentru ca si-a dat seama ca ma iubeste dupa chestia asta... la mine s-a combinat cu prietena mea ca sa ma faca geloasa laughing in acelasi timp mi-am dat seama cu cine eram eu prietena, cu o fata care incerca numai sa se dea la el laughing... dar acum suntem impreuna si ne iubim foarte mult sper ca asa e si la tine :* mai dai o sansa happy

| NoSmile a răspuns (pentru clo9ryna):

Ma bucur sa mai vad si oameni fericit!
Sa va tina! Si sa aveti grija de voi,sunt multi oameni rai.
Pana si verisoara mea e moarta dupa el si-a vrut sa ma bata pentru el,asa ca ce pretentii sa mai am la alte persoane?!
La mine faza a fost ca a fost plecat din tara vreo luna,timp in care nu l-am cautat. el m-a cautat, nu i-am raspuns! De ce?! Nici eu nu stiu.
Apoi cand s-a intors, mi-a dat mesaj ca l-am uitat. I-am zis ca el a facut-o.
Apoi, prietena mea l-a cautat, s-a dat la el si asa s-au combinat.

| Azµre a răspuns:

Un bărbat odată ce a înșelat o va mai face și altă dată. Așa că nu merită. În schimb poți ieși cu el, poți bea un suc, vorbi, dar nu să te cuplezi cu el!

| AnneMarie78 a răspuns:

Spune-i ca nu vrei. Daca a gresit o data si stie ca l-ai iertat o va mai face.

| olimpia69 a răspuns:

Balta are peste...si stii cum e cel mai bine? I`a decizii dupa motto`ul "nu ling unde am scuipat" adica el acum e "expirat", s`a combinat si cu "prietena ta", mare prietena si aia. Evident, la urma urmei tu esti cea care v-a lua decizia corecta, dar nu uita "lupul isi schimba blana, dar naravul ba"! Mult succeshappy

| DiazAndreea a răspuns (pentru olimpia69):

Zice bine olimpia 69 dar acum depinde si de sentimentele tale, de ceea ce te face pe tine fericita. gandeste-te si cred ca ar fi mai bine sa il lasi sa mai astepte, plus ca s-a combinat cu prietena ta... buuuna prietena si iubit ti-ai ales...

| olimpia69 a răspuns:

Ai zis ca ti-a gresit cam mult...inseamna ca i-ai acordat destule sanse pana acum! Pune in balanta tot ceea ce s-a intamplat pana acum si o sa iti dai singura raspunsul cautat.

| NoSmile a răspuns (pentru olimpia69):

Decat doua sanse i-am acordat!
Dar ...ma insela!
Chiar mult timp nu am vorbit cu el,timp in care tot m-a cautat.
Chiar ma intreba de ce sunt asa rec, sa-i spun ceea ce ma deranjeaza, etc.
Si i-am zis ca nu am nimic de zis, ca e treaba lui ce face.
Nu am intretinut relatii intime cu el. Pe deasupra sunt si virgina!
Si apropo, mersi pentru sfaturi.

| AndreiPiticu99 a răspuns (pentru olimpia69):

Ai dreptate daca a gresit pana sa se desparta de el, de unde sa stie ca no sa greseasca iar (mai taieti unchile ) glumesc pa

| olimpia69 a răspuns (pentru NoSmile):

Esti virgina, te-a inselat.ce iti zic tie toate astea? Hai ca iti spun eu: nu primeste pasa de la tine deci cauta in alta parte, nu te respecta ca femeie si nici nu te asteapta pana esti tu pregatita sa intretii relatii sexuale cu el, asta il face un dobitoc! Bine, doar daca prin inselat tu te refereai ca s-a si culcat cu altele, daca nu implica sex inselatul ala al lui, inseamna ca e inca cu capul in nori, copil tampit caruia nu-i pasa ca te raneste si inca o arde ca Don Juan oh go on ...nu merita oricum! happy

| olimpia69 a răspuns (pentru AndreiPiticu99):

Taci. sunt "depri" laughing ca nu am gasit culoarea aia sa imi fac unghiile crying

Doar s-a culcat cu ele! oarecum, sunt constienta de asta.
Dar uite cum sta treaba, in momentele astea sunt cu gandurile ravasite, mintea in alta parte si cu lacrimi in ochi. Pentru ca acum doua saptamani m-am despartit de baiatul pe care l-am iubit/il iubesc.
Tocmai d-aia am cautat si ajutor pe aici, sa nu fac vreo prostie. Din cauza durerii sa ma avant din nou in trecut.

| AndreiPiticu99 a răspuns (pentru olimpia69):

Deci pana la urma esti depri sau nu ca vad ca razi plangand,

Ahhh nu..iti dai seama ca o sa faci o mare prostie daca revii la ex`ul pentru ca te`ai despartit de iubitul tau..mai rau o sa iti faci sa stii. S`a culcat cu ele, da`l d*acu` vrei sa te impinga si pe tine sa faci vre`un gest necugetat? Mai ales cu el? Nahhh. Iar cat despre recenta ta despartire, daca il iubesti, sigur nu se poate remedia situatia? straight face

| olimpia69 a răspuns (pentru AndreiPiticu99):

Pai nu sunt complet "depri"..doar asa, putin putin laughing

O sa-ti trimit un mesaj pe privat, sa-ti spun.
De fapt, pot?big grin

Da tongue

Fata nu pot sa iti trimit mesaj..ca sunt jr laughing) ce aiurea sad

Pfff.
Mie nu mi s-a intamplat astasad

Daca vrei trimite`mi tu un mesaj cu id`ul si vb acolo happy