Nah nu sunt gelos stiu ca le deranjeaza am realizat si eu asta imi fac doar griji ca-i posibil sa o pierd la vara in favorea lui X... desi suntem de 8 luni impreuna... Ma rog sunt optimist o sa fie bine sper Mersi mult de ajutor!
Din partea unei fete gandul asta: Daca esti gelos vom profita de asta tine minte! Oricum povestea nu o stiu dar daca se intampla ceva anume stai cu spatele drept nu arata ca esti,, slab" si ca ai tinut prea mult la ea chiar daca e asa... Odata ce arati ca esti "slab" fata va profita oricand de tine cand va avea nev de cv stiind ca ai placut-o. Dar daca nu arati va plange cv si dupa aia ii va trece si poate ramaneti prieteni (cazuri mai rare) poate doar cunostinte, o amintire draga.
Nu sunt gelos... Imi fac doar griji ca s-ar putea intoarce la ala si sa ma lase cu ochi in soare dupa 8 luni... Mersi mult de ajutor
Daca asta se va intampla atunci stai linistit ca nu e vina ta. mai sunt si nesimtite pe lumea asta
Ma omule deci daca a venit la tine cu faza aia '' Hai sa luam o pauza '' nici nu mai trebuia sa o bagi in seama si sa o lasi sa creada ca nu-ti mai pasa de ea si sa vezi ca o sa vine la tine inapoi imediat daca nu vine la tine in 3 sau 4 saptamani inseamna ca nu ii genul acela de fata dar de obicei toate se intorc PS si mie imi place Slipknot rock on \m/
Mersi de ajutor Ma bucur ca-ti place Slipknot :X Ok o sa vad ce o sa fie
RRSecularHumanist întreabă: