Pai nu trebuie sa inveti nimic si doar s ate lasi purtata de val atunci cand vine momentul...
si eu imi puneam itebarea asta inainte si o sa razi dar cautam tot felul de filmulete sperand ca o sa invat ceva dar asta nu m.a ajutat cu nimic.cand am avut parte de primul sarut era cu toul altfel fata de ceea ce intelelsem inainte.e ceva wow e ca si cum ai simti ce spune inima partenerului dar asta cu conditia s a o faci cu o persoana pe care o iubesti pentru ca astfel vei tine minte toata viata
deci nu iti mai face griji ci doar gaseste pe cineva cu care sa impartasesti sentimente de iubire si pur si simplu "saruta.l"totul o sa vina de la sine.o sa vezi
multa bafta
pupici
Asta nu se invata ca lectia la romana. O sa-ti dai tu seama. ai doar 12 ani stai linistita ai timp sa si recuperezi ))
Asta înveți singur/ă. Pur și simplu te iei după persoana care te săruți.
Nu sunt profesoară, dar totuși încerc să te lămuresc. Am să-ți dau un videoclip să te uiți.
http://www.youtube.com/watch?v=n9aTlJ0Lv8E
Soer că vei învăța. Baftă.
Pa-pa:)
Off multi puneti aceeasi intrebare fratilor nu va mai faceti atatea griji totul vine de la sine nici eu nu am stiu de prima data si chiar si acum mai am emotii ca sa zic asa.
Nimeni nu te va putea ajuta asa ceva nu se invata cind vaveni momentul sa te saruti vei facio fara sa stii cum
Mutubal întreabă: