Pai nu ai gresit cu nimic,, e ceva normal, poate si el nu stie ce sa raspunda, afla de la mine ca ar vrea si el sa te cunoasca mai bine si ca asteapta momentul potrivit
Pai cand il vezi ii zici ceau. poate mai are nevoie de timp de gandire si o sa iti raspunda cand e pregatit. daca nu mai asteapta putin sa treaca perioada de jena si poti sa incepi din nou sa vorbesti cu el despre lucruri banale
Probabil ca acum interpretezi -Poate le-a zis uite fata aia o sa fi urmatoare mea iubita.Nu cred ca vreun baiat ar face urat in momentu in care o fata i-ar spune asa ceva.In sinea lui i-ar creste Inima.E posibil sa nu te placa si de aia nu a zis nimic sau sa fi fost ceva care la dat pe spate -si acum nu stie ce sa faca-poate mai e cu cineva vreo fata sau vb cu ea la fel cu tine-si e intre si intre-Cel mai bine mergi la el si intreaba-l daca il prinzi singur ce l-a deranjat, daca e asa!
Nu ar trebui sa rada nimeni,e cv normal.E normal ca un baiat sa spuna prietenilor tot dar,nu cred ca radeau de tine, ci doar a spus ca tu il placi pe el. Unii baieti se sperie cand o fata vrea sa ii cunoasca, eu m-am speriat de una, crede-ma, am inceput sa plang efectiv!
Iti spun din proprie experienta ca peste cativa ani vei rade amintindu-ti de faza asta! Nu iti bate prea mult capul cu asta! E ceva normal sa iti exprimi sentimentele si implica curaj si hotarare. Evident esti o fata care stie ce vrea si ar trebui sa fii mandra de tine. Stai linistita ca, indiferent daca iti imaprtaseste sentimentele sau nu, s-a simtit si el flatat. Nu in fiecare zi patesti sa iti spuna o persoana de sex opus ca te gaseste interesant, atragator, etc. Totusi daca tipul nu iti mai raspunde la mesaje, nu iti mai da nici un semn de viata inseamna ca nu e interesat si ar trebui sa treci peste asta. O sa fie altii care o sa aprecieze sinceritatea ta!
Am suferit mult, de aia e inimadegheata doar ca vezi nu e. doar am crezut asta pana acum cand m-au coplesit sentimentele din nou.ma intreb uneori cati au curaj sa spuna tot ceea ce simt? desi nu am zis direct ca il plac am zis ca vreau sa il cunosc dar nah te miri cum interpreteaza el asta si na poate el vrea o bad girl who knows? cum sa modific numele? da-mi o idee ca chiar nu stiu
Bananacantareata87 întreabă: