| fumsipraf a întrebat:

Buna TPU.am facut cea mai mare greseala din viata mea.m-am indragostit de un tip super dragut si am hotarat sa ii scriu pe facebook.no am inceput cu ceau ce faci nu stiu ce, iar azi iar la fel iar dupa i-am zis ca vreau sa ii zic ceva, i-am spus ca vreau sa il cunosc, sa imi zica mai multe despre el.nu am stiut cum sa ii spun si i-am zis direct cum va zic si voua. sunt foarte stresata si na nu stiu el nu mi-a raspuns.nu a zis nimic.ce as putea sa fac? nu il pot uita il vad mereu si chiar as vrea sa fim amici nu as vrea neaparat sa fim iubiti pentru ca stiti voi cum e cu dragostea azi e maine dispare dar o prietenie nu dispare asa usor.imi e rusine adica cum am putut sa zic asa ceva si oare de ce sa nu fi raspuns? voi ce credeti? nu ne cunoastem prea mult adica la scoala doar ne salutam si na as fi vrut sa vorbim mai multe nu doar ceau si atat. de cand i-am zis ca vreau sa il cunosc nu am mai vorbit deloc. oare cu ce am gresit? cred ca le-a povestit prieteneilor lui despre ce i-am scris fiindca toti se uitau catre mine in pauza.pff chiar nu stiu ce am facut de l-a deranjat asa tare. daca v-as zice voua hei as vrea sa va cunosc v-ar deranja? imi pare rau ca i-am zis si acum nu stiu ce sa fac sa ma mai bag in seama cu el sa ii spun daca nu macar ceau /voi ce ziceti? funda cel mai bun raspuns si multumesc mult
ma simt prost. oare daca nu ii ziceam mai vorbea acum cu mine?

4 răspunsuri:
| Foxyyyy a răspuns:

Poate nu e interesat de tine.

| Hexiled a răspuns:

Nu dar poti vorbi cu Bumy Dwmy e o fire sociabila si nu a dat la nimeni papuci i-au fost dati ca si-au gasit altu astept raspuns daca vrei sa vorbesti cu el

| Anonymus9 a răspuns:

Sa te indragostesti nu e o greseala! Tot ce poti face acum e sa pari ca esti indiferenta sa nu fi stresata ca nu are rost.Asta e! El e doar o funza dintr-un copac.

| Ema113 a răspuns:

Hei happy pai sincer daca mi mi-ar scrie cineva asa direct, probabil nu i-as raspunde decat daca l-as cunoaste si in realitate..eu sincer nu prea vorbesc cu persoane necunoscute pentru ca nu prea e ok sa intrii in vorba cu oricine..mai sunt si persoane cu impresii care raspund doar cand si la cine au chef, deci pot spune doar ca persoana respectiva chiar nu e interesata si nu-i pasa.Eu zic sa mai incerci peste vreo saptamana ca sa nu-l mai stresezi dar de data asta spune-i doar Ceau happy succes astept raspuns sper ca te-am ajutat. daca mai vrei alte detalii cu privire la chestia asta intreaba-ma! happy