anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Tpu..am facut dragoste cu iubitul meu, protejandu-ne.Imediat dupa asta,am facut-o neprotejat,dar mentionez ca s-a sters, si nu e ejaculat in mine.Sunt riscuri sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Bbyblue16 a răspuns:

Alta data sa va protejati de fiecare data sa nu mai fi cu gandul daca ramai sau nu big grin. Insa nu prea cred ca estihee hee Daca nu a ejaculat in tine sansele sunt ffff mici. Oricum fa un test peste o saptamana si ceva ca sa fi tu mai linistita. Te pup :*

12 răspunsuri:
| Oliiviiiia a răspuns:

S-ar putea sa ramai big grin
deoarece unii spermatozoizi ar fi putut intra in corpul tau oricand happy

| WhiteWyzard a răspuns:

Dap, sansele sunt mici dar exista

| morenaxoxo a răspuns:

Sunt ceva sanse deoarece atunci cand un baiat se excita ii apar mici stropi de sperma pe varful penisului. Deci nu vreau sa te stresez dar ar putea fi ceva.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce ați renunțat la protecție?
Ciudați mai sunteți fraților!
S-a șters, nu mai este apă în perete?
Se poate "pune" de o sarcină dacă erai la ovulație (dacă știi ce e aia!)
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru CelticHearth):

Bună.
Minte luminată, am făcut referire la sursa de apă care se găsește la baie!
Pa, pa.

| XatomisX a răspuns:

Doamne sanse sunt foarte mari da unde ti-a fost capul? faci sex la 16 ani? nu puteai si tu sa faci la 18 19 cand te maturizezi? sau macar sa te protejezi straight face

Răspuns utilizator avertizat
| VOLVO4LIFE a răspuns:

Proasta ai mai fost, sincer, si esti si prea mica, daca ramai insarcinata va trebui sa cari copilul cu tine la scoala si vei zice adio timp liber.

| Adinnutza96 a răspuns (pentru Bbyblue16):

Mersi mult:*:*

| Adinnutza96 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Nu,nu eram la ovulatie.

| Adinnutza96 a răspuns (pentru Oliiviiiia):

Multumesc pentru raspuns.:*dar cunosc cateva fete care au au patit la fel..adica chiar ejaculand in ele..si nu au ramas insarcinate..si intarziindu-le si menstruatia foarte mult(chiar o luna)