| mocanudiana a întrebat:

Bună TPU,am făcut dragoste cu prietenul meu,a intrat complet dar simt ca nu m-a dezvirginat,nici sânge nu mi -a curs deloc, aveti idee ce s-ar putea întâmpla? E vina mea?

5 răspunsuri:
| NH4OH a răspuns:

Bună.
Sunt mai mulți factori care influențează asta și vin din partea amândurora.
Poate ești tu mai flexibilă/elastică, poate te-ai născut fără himen ( se întâmplă și asta), poate ai himenul foarte elastic, ai fost bine excitată ori nu este el cel mai dotat bărbat. Oricum, nu este lucru de îngrijorare aici. Mă bucur că ai avut o dezvirginare ușoară.
Baftă și ai grijă la protecție.

| corbulalbrosu a răspuns:

Din moment ce a reusit sa introduca tot penisul (in intregime) in vagin si nu s-a produs deloc sangerare, se poate concluziona ca penisul nu a rupt/lezat himenul ci a trecut prin perforatia existenta in aceasta, deoarece oricat ar fi de elastic, himenul nu se poate intinde intratat de mult incat sa fie bagat pana in fundul vaginului fara sa se rupa sau deterioreze.De asemenea este posibil ca vaginul tau sa fi fost foarte bine lubrefiat, muschii tai vaginali sa fi fost foarte relaxati ceea ce a permis penetrarea profunda si fara durere a vaginului. S-ar putea de asemenea ca nici dotarea partenerului sa nu fie prea groasa fapt ce a permis patrunderea penisului fara greutate si fara sa provoace durere. Te poti considera printre putinele femei fericite chiar din momentul dezvirginarii,. Sa aveti parte de multa sanatate, sex usor si placeri nebanuite pe viitor.

| Emilian65 a răspuns:

Dezvirginarea s-a produs in urma penetrarii. Deci nu mai esti virgina! In ce priveste curgerea sangelui de care vorbesti tu sunt doua ipoteze:
1. Ori ai himen elastic si acesta nu se rupe la primul act sexual, el se va rupe dupa mai multe contacte sexuale;
2. Ori tu ai avut contact sexual cu un alt baiat si himenul s-a rupt atunci. Deci tu nu mai erai virgina cand ai facut sex cu prietenul tau.

| grab a răspuns:

Masoara-i circumferinta organului.

| mocanudiana explică:

Nu am mai facut-o cu nimeni inainte