| dienutzzzaaaaaaaaa a întrebat:

Am facut dragoste pentru prima oara cu iubii meu amandoi suntem virgini si si-a pus prezervativul si a bagat dor de 2 ori ca**l si apoi nu am mai facut nimic.dar prima oara la pus invers si nu era ud nici pe boxeri nici pe p**is,si nu a ejaculat deloc si mie nu mi-a curs sange.e posibil sa raman insarcinata? Vorbiti frumos, va rog.:**Dau FUNDA

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu era ud de loc, probabil ca nu ramai. Dar daca te-a atins la intrare cu lichidul lui se poate sa ramai (daca e asa cum spui tu, probabilitatea este foarte mica).

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Folosirea incorecta a prezervativului poate cauza o sarcina, ca sansele sunt mici in cazul asta e adevarat, dar asta nu inseamna ca sunt inexistente. Daca tot va protejati macar faceti o cum trebuie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ceea ce descrii tu ca ati facut se numeste "a face dragoste" Omul cat traieste invata!

| Happyjump a răspuns:

Sunt aproape sigura ca nu vei ramane însărcinată, daca nu si-a dat drumul nu vei ramane

P.S. Învață sa scrii, fetito

Răspuns utilizator avertizat
| Paun_Alex-Manole_1997 a răspuns:

Deci sunt 10% sanse sa ramai insarcinata.Dar daca zici ca a bagat-o de 2 ori sansele sunt aproape inexistente.

| rohanjurca55 a răspuns:

Nu.Sunt foarte putine sanse sa ramai insarcinata deoarece el nici macar nu a ejaculat in tine deci stai linistita