anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU! Am facut sex anal cu prietena mea si am ejaculat in ea! Ce posibilitati exista ca ea sa fii ramas insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Miaauu a răspuns:

Sunt multe sanse ca ea sa fii ramas insarcinatawinking. Asteapta sa vezi daaca ii vine menstruatia. Daca are ciclul regulat si ii intarzie cateva zile atunci spune-i sa faca neaparat un test de sarcina de la farmacie. Sau sa ia pastila de a doua zi, ca vad ca ai postat aceasta intrebare astazi si probabil ca azi te-ai culcat cu ea.

30 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Aha, dar oare de ce nu te cred?
Inainte ai fost elena_7269 acum esti Andreybwa.
Nu esti cumva tu tipa? :))

http://www.tpu.ro/......eau-sa-il/
"13 Martie 2011 15:32

elena_7269 a răspuns:
Am si eu un iubit m am certat cu
el o sa vina el la tine osavezi ca asa mi s-a intamplat si mie"

| Goghez_Irina_1993 a răspuns:

Nu exista nici o posibilitate. funda?

| moartetiganilor a răspuns:

Ma omule.Se ejaculeaza pe fata!

| Felys a răspuns:

Zero barat, cum poti sa te gandesti ca daca ejaculezi in anus ar exista o sansa cat de mica sa ramana gravida, asta e culmea ironiei

| RandomGirl a răspuns:

Daca ai ejaculat 100% in anus nu sunt sanse ca ea sa fi ramas insarcinata, dar daca sperma s-a prelins pe vagin, exista o sansa mica... sa ii spui ca dupa ce faceti sex sa se spele cu dusul inauntrul vaginului, apa omoara spermatozoizii, deci este o masura de precautie buna, dar sa nu se spele foarte des pentru ca isi poate deregla flora intestinala.
Daca nu vreti sa folositi prezervatiul, macar respectati calendarul mentrual( nu faceti sex in perioada cu fertilitatea cea mai crescuta, se gaseste pe net), nu ejacula inauntrul ei si ea ar trebui sa "te curete" inainte de orice contact sexual, iar dupa ce ati terminat sa faceti un dus amandoi : tu, in caz ca mai vreti a doua oara si ea ca sa fie 100% sigura ca nu ramane insarcinata.
Sper ca te-am ajutat in vreun fel! happy

| Purec a răspuns (pentru RandomGirl):

Cum naiba daca se spala in interiorul vaginului isi deregleaza flora intestinala? laughinglaughing are vaginul in cur?laughing

| RandomGirl a răspuns (pentru Purec):

Nici macar nu stii ce e aia, flora intestinala nu are legatura cu anusul.
Prietena lui ar trebui sa stie ce e aia, nu ca te-ar interesa pe tine, ca baiat.

| h3r a răspuns (pentru evenso):

Ai prins-o cu mata'nsac! laughing

Dar cu ce are legatura flora intestinala? aia de vrei tu sa spui e flora vaginala tongue

evenso
| evenso a răspuns (pentru h3r):

Nu e prima oara cand le prind pe astiawinking ( inainte avea un alt nick iar cand a postat intrebarea asta a schimbat ) laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Posibilitatea este foarte mare, și va da nastere unui rahat mare, și turcesc.

evenso
| evenso a răspuns (pentru Miaauu):

1 - Nu ai fost atenta! Daca un tip a facut sex anal si a ejaculat in anusul partenerei NU ARE CUM SA RAMANA GRAVIDA! ( gravida poate ramane daca ajunge sperma IN VAGIN ).
2 - Cine a postat asta este un troll si tu nu ti-ai dat seama nici de asta happy

| RandomGirl a răspuns (pentru Purec):

Poate ca exista si flora vaginala, dar din cate stiu eu intestinul cuprinde atat intestinul subtire cat si intestinul gros.
Cum flora intestinala are un rol important in digestie si in imunitatea organismului fiind formata din stratul natural de bacterii "bune" aflat pe intestin, daca tu( ca fata) deranjezi mediul propice al acesteia( adaugand apa sau alte substante) ea nu va mai putea sa te apere si poti ajunge la infectii vaginale foarte usor, bacteriile "rele" dominand terenul.
Nici macar nu il ajuti pe utilizatorul care a pus intrebarea, te certi cu mine ca n-ai ce face.
Noapte buna.

Pe utilizatorul care a pus intrebarea il poate ajuta doar un psihiatru. Imi cer scuze dar nu sunt de meserie happy

| Phoenix231 a răspuns (pentru Miaauu):

Permite-mi sa te intreb ceva, esti cumva porasta sau acela a fost un raspuns dat la caterinca?
Cum sa ramana insarcinata prin CUR, acela este sexul anal si nu vaginal.

Hehe... bun asa, doar ca le strici "planurile" de a se ascunde.

evenso

Ehhhh, probabil o sa schimba iar nicknamul si va sterge postarea.

Mda, crezi?! laughing

evenso

Mai intrebi? laughing
Si ca sa vezi cat de mistocar e, a dat funda la raspunsul cel mai laughing dar mai bine tac tongue

Sopteste-mi mie!
Prima data am crezut ca tipa i-a raspuns la caterinca, insa din pacate nu. Ea e ferm convinsa ca are dreptate, acum se bucura de funda.

| KingMidas a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Lol, dupa ce am citit raspunsul tau am ras vreo 2 ore neinceta rolling on the floor

| kiraaa a răspuns:

Cati ani ai, tipule? Exista sanse de 1: 10000000 ca sperma sa alunece in vagin si de acolo sa ajunga se fecundeze un ovul, pentru ca altfel nu sunt sanse!

Răspuns utilizator avertizat
evenso
| evenso a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Am observat ca tu cauti circwinking
Nu ma provoca laughing

evenso
| evenso a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Cum sa nu...

http://www.tpu.ro/......de-pe-tpu/

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Miaauu):

Scumpa mea, asta e cel mai prost comentariu posibil.Omul a PRECIZAT ca a ejaculat dupa SEX ANAL, in curutz.Cum vrei sa ramana gravida? Nu exista nici cea mai mica sansa. Sper ca nu esti printre cele care cred si ca cele care fac baie in apa cu sperma in ea sau daca inghit sperma raman gravide.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru moartetiganilor):

Unde scrie? Pe fata ii "irosire" aiurea

| Raducu1997andrei a răspuns:

Ce ma cum sa faci anal e cea mai mare prostie sti cate boli poti face doamne! dao naibi de treaba