anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Am făcut sex cu prietena mea si in timpul actului, prezervativul aluneca spre capul penisului, am ejaculat in prezervativ in timpul actului si imediat m-am oprit. Când am vrut sa îmi dau prezervativul jos, am văzut ca pe peretele prezervativului era sperma chiar pana in inelul prezervativului. Sa ia pastila contraceptiva prietena mea? Nu are un ciclu regulat, dar teoretic acesta trebuie sa ii vina mâine cred. Rog seriozitate!

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Mai, tu esti cam dubios asa? Ti-ai mai facut si alte conturi pentru aceasta intrebare.Iar pe asta pe 5 iunie ai scris ca ai facut sex cu iubita, intrebi daca exista sanse, pe 31 iulie zici ca ai dezvirginat-o, desi ati facut sex si cu 2 saptamani in urma, iar acum tot postezi intrebarea asta.

Nu e asa greu sa faceti sex responsabil.Ce varsta aveti voi? Poate ar fi cazul sa lasati distractia deoarece nu pare ca sunteti constiinciosi, nu va asumati consecintele sexului, nu crezi?

Cauta sa cumperi prezervativ marimea corecta si abia apoi faceti sex.Joaca asta cu scosul si urinatul intre, stersul si nu mai stiu ce, nu duce la nimic bun.In toate exista posibilitatea de sarcina.

Daca nu are ciclu regulat, de unde presupui ca ar trebui sa ii vina maine?

| ioannnamaria12 a răspuns:

Cred ca răspund prea târziu, însă prietena ta ar fi putut sa aștepte sa vadă dacă ii vine menstruația, pastila de a doua zi nu se ia asa oricând, indicat ar fi sa nu se ia deloc pentru ca produce tulburări foarte mari. Deci, i-a venit menstruația sau cum a acționat?

| Garbaw a răspuns (pentru ioannnamaria12):

Nu. Perioada in care ii poate veni este pana pe 11 Septembrie. Dacă ii vine înseamnă ca este totul ok?

| ioannnamaria12 a răspuns (pentru Garbaw):

Dacă ii vine menstruația normal, da, este totul ok, rar se intampla sa fie menstruatie peste sarcina. Pentru liniștea voastră, la aproximativ 3 săptămâni de la contact, poate face un test de sarcina.

| ioannnamaria12 a răspuns (pentru ioannnamaria12):

Riscul de a rămâne însărcinată există. Sa aștepte sa vadă dacă ii vine menstruația, dacă nu, sa facă un test de sarcina. Eu acum nu îți pot spune cu precizie, chestia asta cu contacte sexuale neprotejate e cam riscanta și sincer depinde de norocul fiecăruia.

"Simptomele" pentru ciclu le are. Crampe dureri, durere la sâni.

Contactul in sine a fost protejat, eu oprindu ma după ce ejaculasem.