Riscul este infim, dar nu inexistent.
Însă în locul tău aş aştepta liniştită următorea menstruaţie şi nu m-aş stresa inutil (stresul doar te dereglează şi este posibil să-ţi dea organismul peste cap: întârzieri de ciclu, etc).
Nu a ejaculat în tine şi nici nu ai fost în perioada (cea mai) fertilă, deci îţi poţi permite luxul de a sta liniştită (următoarele două săptămâni oricum nu prea ai ce să faci). Paranoia nu e sănătoasă.
Multumesc!
Pentru puţin. : )
Baftă!
In aceste situatii nimeni nu-ti poate "cantari" riscul in procente, iti poate spune doar ca exista aceasta posibilitate sa fii gravida.
Da...si eu stiu ca exista riscul...dar voiam sa vad ce pareri mai aveti si voi!
Raluca draga, atunci cand faci sex neprotejat sau se rupe prezervativul, intotdeauna exista riscul unei sarcini, indiferent de parea noastra, sau daca perioada a fost sau nu puternic fertila. Noi nu putem decat sa-ti uram sa fi avut si acum noroc!
E chestia ca mereu am facut-o in perioade cu fertilitate scazuta, cu prezervatic, ejaculat afara...si acum aproape la fel, dar nici nu stiu cum s-a intamplat asta, sa se rupa si acum ce pot zice? Feriti-va de Durex Tickle me, ca e a doua oara cand s-a rupt. Mai bune sunt alea clasice de pe vreme lu' bunica
Este adevarat si aici este tragedia unei femei: indiferent de cat s-ar proteja, ea tot va lua cunostinta, la un moment dat, cu o sarcina nedorita, in intreaga ei cariera sexuala.
Dupa cate zile apare acea sangerare, precum ovului s-a prins? Cam dupa 5 zile?
Faptul ca erai in zilele cu fertiliate redusa si ca a ejacuat afara reduc riscul, dar totusi exista. Undeva sub 50%
Fa totusi acel test de sarcina la doua saptamani de la contact.
Nu, spusesem ca nu eram nici in zilele cu fertilitate redusa, dar nici in perioada fertila. Cam dupa 2 saptamani trebuie sa-mi apara simptomele pentru menstruatie... daca nu, voi face un test!:-s
Am inteles eu gresit.Atunci riscul creste.Ai grija!
E atat de nasol..nici nu stiu ce sa fac in perioada asta
Cel mai sigur si simplu e sa ceri parerea unui medic ginecolog..Calculati impreuna peroiada ferilitatii, poate sunt necesare niste analize.
Si schimba prezervativele.
Clar am sa le schimb! Perioada fertila, a ovulatiei stiu sa mi-o calculezi si chiar daca nu mi-as calcula-o, as stii cand sunt in ea.
Mai bine ii zic mamei, cred ca ar fi o solutie mult mai buna!:-s
Clar ca ii spui mamei.E cea mai buna solutie!
Voi incerca sa fiu optimista ca de fiecare data!. Multumesc frumos!
Draga...Iti ia 5 minute sa te duci sa iei un test.
In schimb, aici iti va lua 3 ore sa citesti toate aberatiile noastre despre sex si prezervative!
Calitate nu cantitate! Acum du-te si cumpara un test, pentru ca sunt ceva sanse...
Testul se face abia dupa 14 zile, deci.
Da, cu siguranta a fost afara...pentru ca a mai durat vreo 5 minute dupa ce l-am inlocuit pe primul. Plus de asta nici nu eram intr-o pozitie care ar ajuta la conceperea unui copil :-s
Conteaza unde a ejaculat avand in vedere ca a ejaculat afara nu ar fi problema.El trebuia sa fie atent la prezervativ. Data viitoare cand o faceti ar fi bine sa-si puna doua prezervative oentru a fi sigur.