| andrada2345 a întrebat:

am facut sex neprotejat, adica a bagat doar de 2 ori si nu toata, iar dupa o ora am vazut ca mi-a venit ciclu poate mi-a venit in timpul in care a bagat sau inainte, as putea ramane insarcinata? Ciclul a tinut aproape 6 zile Multumesc!

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
pai daca el nu a eliminat nimic in tine, nu ai cum sa fi insarcinata..problema nu e cat a bagat, problema e ca ai facut neprotejat, iar asta iti va da ceva batai de cap si strs mai mult, asteapta 14 zile de la sex si fa un test de sarcina
la BTS nu v-ati gandit? rau daca puneti placerea inainte de toate
O zi bunahappy

| neutrino a răspuns:

Intr-adevar sunt sanse minime, dar sunt!

| Danysan a răspuns:

Normal,ai mare grija. Poti sa faci un test de urina.Nu mai face fara.

| pietrean a răspuns:

Mai fata, tu tii minte ca "a bagat de 2 ori si nu toata",adica ai facut doar sex si nu dragoste? Ca si cum ai fost "groapa de gunoi" a tipului?
Spre norocul tau, dar si al nostru(ca nu dai nastere unui copil, pe care sa-l tinem tot noi, pe banii nostri, prin camine), nu ai ramas insarcinata.In momentul cand iti vine menstra,ovulul este mort de mult.
Macar stii ce este acela un OVUL,dar spermatozoid,cat traiesc acestia, cand se produce ovulatia, cum ramai insarcinata? Ia mai cauta si tu pe GOOGLE, ca sa inveti despre toate acestea(m-am saturat cat tot am explicat, unor copii de seama ta).

| BountyWG a răspuns (pentru pietrean):

Asta se invata in clasa 6 laughing

| pietrean a răspuns (pentru BountyWG):

Poate se invata in clasa a VI-a, dar fata este nascuta in 1994, deci are...19 ani! Poate o fi uitat,dar sex protejat,nu a invatat sa faca,pana la varsta asta?
Ce o fi invatat, cand ea intreaba, daca este insarcinata, dupa ce i-a venit menstra, care a tinut 6 zile.Ce legatura sa aiba numarul de zile de menstra, cu sarcina? Si apoi vocabularul ei m-a deranjat!

| drogh a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata draga mea.