| Daniel912000 a întrebat:

Am facut sex protejat cu prietena. Problema e ca eu m-am terminat in prezervativ dar noi am mai continuat vreo 2-3 minute cat a tinut erectia ( un lucru facut fara cap ). Imi e frica ca nu cumva sa se fi prelins pe langa prezervativ din cauza erectiei scazute. A fost prima oara cand am facut sex cu ea, iar dupa 3 zile i-a venit menstruatia desi trebuia sa-i vina cu o saptamana mai tarziu, culoare menstruatiei fiind mai inchisa la culoare ( din spusele ei ). Tin sa va spun ca inainte de contactul sexual cu mine ea a avut o pauza de 2 ani. As dori niste pareri sau experiente de genul. Sunt destul de speriat. Multumesc anticipat.

7 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Stai liniştit, dacă i-a venit menstruaţia este în regulă. Nu are cum să fie însărcianată, te asigur.

| Azµre a răspuns:

Nu a rămas însărcinată. Dar ar trebui să se ducă la un control ginecologic dacă i-a venit mai devreme menstruația și schimbată la culoare cum spui. Poate avea o infecție, altceva de altă natură. Așa că o iei de mână și o duci la medic.

| Zeref a răspuns:

E ok.

| Daniel912000 explică (pentru Zeref):

Merci pentru raspuns dar ma asteptam la ceva mai detaliat putin.

| Zeref a răspuns:

Ce detaliat mai vrei? Nu e insarcinata.

| dydda a răspuns:

Nu e stai linistita dar dupa o pauza de 2 ani ce ar vrea sa ii vina ca inainte? Oricum sa se duca la doctor!

| JackWolfskin a răspuns:

Stai calm man, chiar daca ti ai dat drumu in prezervativ, daca nu s a spart e ok, nu trebuie sa ti faci griji big grin FUNDA VA ROG!