| Stropinela75 a întrebat:

Am facut un test de sarcina de la Fildas pentru orice moment al zilei in jurul orei 16 astazi ( in a 24-a zi dupa actul sexual neprotejat fara ejaculare) si mi-a iesit negativ. Ma pot baza pe el? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| lex79 a răspuns:

Da.
daca ai facut sex inainte de ovulatie, iei 5 zile varsta cat traieste sperma, plus 10 zile pana la nidatie, plus 3, 4 zile pana e detectabil hormonul in urina, dau vreo 19 zile, rotunjim la 20... 24 e deja peste marja minima calculata deci e sigur rezultatul.

| Stropinela75 explică (pentru lex79):

Eram în penultima zi de menstruație, fără ejaculare... nu sunt foarte neliniștită...

| lex79 a răspuns (pentru Stropinela75):

Asa ca fapt divers gravida poti ramane si cand esti pe stop. folositi o metoda contraceptiva mai sigura daca nu vrei sa ai un copil acuma sau sa treci prin trauma psihica e unui avort.

| Stropinela75 explică (pentru lex79):

Am inteles, multumesc! Pentru linistea mea totala, o sa imi mai cumpar un test de sarcina si il voi face maine dimineata! Oricum, m-am lecuit!

8 răspunsuri:
| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Ca sa stii sigur daca esti insarcinata sau nu, repeta testul, la 4/5 zile dupa ce l-ai facut pe primul. Stiu ca este destul de costisitor, dar eu te-as sfatui sa faci unul mai bun, care costa mai mult de 15 lei, adica dublu fata de cat ai dat acum Sunt mai bune si mai sigure acelea.Bafta!

| Quiin a răspuns:

Repeta testul de 2 ori ca sa fii mai linistita dar fa-o dimineata, asa e sigur 100%. Dar daca nu a ejaculat in tine, nu e vreo sansa.

| Zo_Roby_1990 a răspuns:

Buna,

Te-as sfatuii sa mai faci unul, mai de calitate, adica pe la vreo 15+ lei, nu din astea de 8 lei.

| Stropinela75 explică (pentru Zo_Roby_1990):

Am dat 13 lei pe el thinking

| lex79 a răspuns (pentru Zo_Roby_1990):

Zau asa?
n-are nici o importanta cat dai pe test. alea mai scumpe sunt mai sofisticate, arata altfel si se manevreaza altfel, in rest sunt exact ca si cele de 3 lei.