Da.
daca ai facut sex inainte de ovulatie, iei 5 zile varsta cat traieste sperma, plus 10 zile pana la nidatie, plus 3, 4 zile pana e detectabil hormonul in urina, dau vreo 19 zile, rotunjim la 20... 24 e deja peste marja minima calculata deci e sigur rezultatul.
Eram în penultima zi de menstruație, fără ejaculare... nu sunt foarte neliniștită...
Asa ca fapt divers gravida poti ramane si cand esti pe stop. folositi o metoda contraceptiva mai sigura daca nu vrei sa ai un copil acuma sau sa treci prin trauma psihica e unui avort.
Am inteles, multumesc! Pentru linistea mea totala, o sa imi mai cumpar un test de sarcina si il voi face maine dimineata! Oricum, m-am lecuit!
Ca sa stii sigur daca esti insarcinata sau nu, repeta testul, la 4/5 zile dupa ce l-ai facut pe primul. Stiu ca este destul de costisitor, dar eu te-as sfatui sa faci unul mai bun, care costa mai mult de 15 lei, adica dublu fata de cat ai dat acum Sunt mai bune si mai sigure acelea.Bafta!
Repeta testul de 2 ori ca sa fii mai linistita dar fa-o dimineata, asa e sigur 100%. Dar daca nu a ejaculat in tine, nu e vreo sansa.
Buna,
Te-as sfatuii sa mai faci unul, mai de calitate, adica pe la vreo 15+ lei, nu din astea de 8 lei.
Am dat 13 lei pe el
Zau asa?
n-are nici o importanta cat dai pe test. alea mai scumpe sunt mai sofisticate, arata altfel si se manevreaza altfel, in rest sunt exact ca si cele de 3 lei.