| AnaaaaaConstantin22 a întrebat:

Buna TPU. am facut un test de sarcina, m-am uitat la el avea o linie clara roz, l-am pus la loc iar peste cateva ore l-am luat si vad o portiune putin galbenita si inca o linie subtire foarte foarte transparenta. au trecut 21 de la ultimul act sexual ( cu prezervativ ) doar ca eu cu prietenul meu am avut mici joculete si mi-a introdus putin penisul in vagin si l a frecat ( mentionez ca trecusera mai bine de 48-72 ore de cand nu ejaculase ultima oara ) de vreo saptamana am simptome premenstruale ( cosuri, sani si sfarcuri sensibili, de 3 zile am si crampe ) ce credeti ca poate fi? multumesc

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Avand un ciclu tip neregulat, nu se poate vorbi niciodata de intarzieri, pentru simplu motiv ca este impsoibil sa se poata calcula, estima sau aproxima perioada fertila, ovulatia sau urmatorul ciclu mentstrual.
In acest caz, se impune folosirea prezervativului la absolut toate partidele sexuale chiar si cele din joaca, unde se introduce penisul, fie si 1cm.
Chiar si un barbat cu experinta sexuala multa, poate scapa 1 singura picatura de sperma, iar daca esti in perioada fertila, poti ramane gravida.

Ce poti face acum?
In principiu nimic!
Poti astepta venirae ciclului menstrual, cand are el chef.
Testuld e sarcina l-ai facut, deci nu ar trebii sa mai ai griji.
Pe viitor, am sa te rog sa nu-i mai permiti sa se joace pe vulva ta sau in vagin cu pensiul neprotejat, ca nu merita sa risti o sarcina. Costa 2 lei un prezervativ si daca vrea joaca, sa vina cu prezervative la el, ori nu primeste nimic.

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu esti in poza? Ce varsta ai? Ai mers la ginecolog sa te consulte?

| Violleta2022 a răspuns:

La ce te referi, de ne interbi ce poate fii?
Tot continutul textului este fara sens.

spui ca au trecut 21... 21 de ce? minute, ore, zile, luni?
Nu spui nimic de ce tip de ciclu ai, ce calendar tii samd.

| AnaaaaaConstantin22 explică (pentru Violleta2022):

Imi cer scuze. au trecut 22 de zile de la ultimul act sexual, menstruatia este neregulata si este a 38 zi de ciclu si sangerarea inca nu a aparut

Are vreo relevanta acea mica liniuta subtire foarte putin vizibila pe langa cea groasa si roz inchis?

| Violleta2022 a răspuns (pentru AnaaaaaConstantin22):

Nu stiu, nu cunosc testul respectiv, nu stiu daca a fost facut conform instructiunilor...
Vezi ce scrie in prospect si fa un test corect, cu prima urina de dimineata!

Am faxut azi de dimineata 2 teste, ambele CLAR negative. nu cred ca mai trebuie sa ma ingrijorez. multumesc de raspunsuri

Sanatate maxima!

Avand un ciclu tip neregulat, nu se poate vorbi niciodata de intarzieri, pentru simplu motiv ca este impsoibil sa se poata calcula, estima sau aproxima perioada fertila, ovulatia sau urmatorul ciclu mentstrual.
In acest caz, se impune folosirea prezervativului la absolut toate partidele sexuale chiar si cele din joaca, unde se introduce penisul, fie si 1cm.
Chiar si un barbat cu experinta sexuala multa, poate scapa 1 singura picatura de sperma, iar daca esti in perioada fertila, poti ramane gravida.

Ce poti face acum?
In principiu nimic!
Poti astepta venirae ciclului menstrual, cand are el chef.
Testuld e sarcina l-ai facut, deci nu ar trebii sa mai ai griji.
Pe viitor, am sa te rog sa nu-i mai permiti sa se joace pe vulva ta sau in vagin cu pensiul neprotejat, ca nu merita sa risti o sarcina. Costa 2 lei un prezervativ si daca vrea joaca, sa vina cu prezervative la el, ori nu primeste nimic.

| Anuskaa a răspuns:

Un test de sarcina se citeste in primele 5 minute, orice rezultat dupa 5 minute este fals. Si eu am patit la fel odata o singura linie, iar dupa cateva ore 5, 6 aproximativ 2 linii, precizez ca nu am fost gravida, dar tot 2 linii au iesit dupa cateva ore, era test tip stilou.

| xndyodatare69 a răspuns:

Polasera! Este posibil sa fie boala copiilor cu tente de milsugiuzita sau polangura.O seara!