Cum sa ramai gravida daca ati facut-o cu PREZERVATIV? era spart sa ce avea? e aiurea situatia e ca si cum eu as face-o cu una cu prezervativ si vine la mine si imi zice ca e gravida stiind ca am facut-o protejat nu as crede-o deci depinde si de cati ani ai si daca ai putea sa il cresti singura ori sa mai incerci sa ai explici ca el e tatal lui si ca prezervativul era spart sau n-a fost bine pus nu stiu ce sa zic e aiurea rau si daca nu te crede vorbeste cu ai tai poate iti doresti sa il pastrezi... daca nu av
Ce sa faci? Fii idioata pana la capat daca tot o tii in stilul asta, insa nu fa avort, nu are sufletul ala nici o vina ca tu esti o zdreanta obosita
Nici eu n-o spuneam mai bine ca tine! bravo
Daca are bani, fa copilu si cerei pensie alimentara. daca are doar alocatie de elev si are peste 18 ani el si tu sub, anunta politia
Ia mai esti o proasta, aici e site cu intrebari serioase da tu te prostesti, fuuuu
Depinde si de ce varsta ai tu, draguta si de ceea ce iti doresti tu de la viata. E usor sa ii spui unei persoane: "avorteaza"/"pastreaza sarcina"! Ideea e ca tu trebuie sa renunti la dobitoc si sa te gandesti doar la tine si la ceea ce ai de facut.