| monica2000 a întrebat:

Am fost azi in oras cu prietena mea cea mai buna si cu fratele ei geaman care imi place de el. Am observat ca se indeparteaza de mine si pe banca din parc nu vroia sa stea langa mine. Cand trebuia sa plec acasa l-am intrebat daca ii este rusine de mine, el a spus nu. Zice adevarul sau ii este rusine de mine? Si daca ii este rusine de ce ii este rusine?

Răspuns Câştigător
| Georgy_7404 a răspuns:

Asta numai voi stiti adica tu si el poate ca nu ii este rusine poate pur si simplu nu te place si nu te vra in prajma pentru ca poate vrea sa fie cu alta fata si nu vrea ca tu sa ii fii prin preajma sau poate ii se pare ca esti neatragatoare si nu te vrea pe langa el sau poate l-ai suparat cu ceva sau poate vrea sa te fac sa te simti prost pentru ca stie ca il placi... fundita?

6 răspunsuri:
| euI a răspuns:

Poate baiatul e timid sau are o retinere cand e in preajma ta

| Georgy_7404 a răspuns:

Asta numai voi stiti adica tu si el poate ca nu ii este rusine poate pur si simplu nu te place si nu te vra in prajma ptr ca poate vrea sa fie cu alta fata

| Georgy_7404 a răspuns:

Asta numai voi stiti adica tu si el poate ca nu ii este rusine poate pur si simplu nu te place si nu te vra in prajma pentru ca poate vrea sa fie cu alta fata

| EuSiCuMine a răspuns:

Asculta parerea lui, daca el a zis NU inseamna ca nu si e doar in capul tau asta deoarece tie frica sa nu-l pierzi.

| Vladuthz a răspuns:

Este posibil ca el sa fi observat ca-l placi si el sa nu te placa, nu mai insista pentru ca este posibil sa ajunga sa te urasca

| viiiiicu a răspuns:

Eu cred ca ii este rusine deoarece poate a obsarvat ca`l placi sau poate si el te place! si mie mi s-a intamplat asta... FUNDA?