| Pyskiss a întrebat:

Am fost cu o fata 8 luni, in acest timp ne tot desparte-am, ne impacam etc.De cele mai multe ori era vina mea pentru ca eram gelos.
Era singurul lucru de care ma teme`am mereustraight face"gelozia"
Se despartea de mine si baga motive gen:
Scz imi placi dar ne certam des,ceea ce inseamna ca nu ne potrivim.
Imi zice ca are multe sentimente pentru mine dar poate asa a fost sa fie "despartirea"
Nu mai vrea sa fie cu mine, ma refuza, ba chiar am purtat discutie cu ea.Sa va dau un scurt detaliu din convorbire, sa zicem ca e o incercare, o joaca de`a ei.Sa incepemwinking
Eu:Ceao cf?
Ea:bine u?
Eu:bine pe akas ma plictisesc...app. frumoasa poza pe fb.
"Era o poza de dragoste pe care scria(Daca doi fosti iubiti pot ramane prieteni,ori nu sau iubit niciodata ori inca se iubesc)
Inca o poza tot de dragoste ceva gen(El:Cum sa-i spun ca o iubesc?,Eatongueur si simplu ii spui!,Eltongueot sa exersez cu tine?,Eabig grina.,El:Te iubesc!,Ea:Si eu te iubesc, acum fugi si spune-i`ohappy, El:Tocmai am facut`o

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Si care e intrebarea de fapt? Si in legatura cu intrebarea ta, ai pus niste chestii banale din conversatie, care nu ajuta la nimic.

| Pyskiss explică (pentru Adry05):

Scuze am pus alta intrebare la obiec, asta nu s-a salvat toata... de aia nu ii intrebarea scuze. caut-o pe ailalta. o sa o sterg pe astahappy