Mda. nu multa lume are curajul asta sa ii spuna dirct. Cel mai bine ar fi sa incepi sa vorbestu cu ea pe mess, mesaje, fb. ( in primul rand ar fi bine daca ai stii daca are pe altcineva sau daca ii place de altcineva ) Discutia o poti incepe in felul urmator ( iti zic din propria exprerienta ) : buna! ce faci? noi nu am mai vorbit de mult... ( te descurci tu in continuare ) BAfta
Continua sa vorbesti cu ea, comportate frumos, acordai atentie, fa-o sa rada. Si chiar daca esti timid cand te simti pregatit spune-i, dar spune-i in fata ca inca o iubesti si ca ai vrea sa fiti iar impreuna, chiar daca e greu e diferit cand ii spui unei persoane cat de mult o iubesti in fata si altfel e cand ii spui la telefon. Doar fi tu si arata-i cat te mult ti la ea.
))) In primul rand, antonio, iti multumesc chiar nu am mai ras asa bine de ceva vreme "acordai atentie din belsug" ) fa asta si vezi ce se intampla (antonio, chiar nu vreau sa fac misto de tine esti inca mic si mai ai de invatat si probabil ca ceea ce ai scris tu acolo este chiar ok din punctul tau de vedere si ii un sfat de urmat dar sfatul meu este sa nu faci niciodata faza cu sms-ul sau mess-ul daca ai ceva de spus unei tipe ii spui in fața) ...ciubo, chiar vreau sa te ajut dar presimt ca raspunsul meu nu o sa iti placa dar daca vrei poti sa faci cum zice antonio pentru ca suna mai frumos cum zice el dar nu cred ca o sa si functioneze...ciubo ce vreau sa stiu de la tine pentru a te putea ajuta cu un sfat este motivul despatirii, a fost alegerea ei sau? o sa revin cu un sfat cand o sa imi raspunzi la intrebare
Ne-am despartit de comun acord.
Ok atunci sa pun altfel intrebarea. Cine a venit cu ideea sa va despartiti si de ce?
Eu i-am spus sa ii spuna pe mess sau prin sms ca a zis ca e timid!
Pai invit-o in oras ca "prieteni" (doar voi doi singuri) si spune-i ca inca mai ai sentimente pentru ea si intreab-o daca si ea mai are sentimente pentru tine, daca raspunde ca "da" atunci propune-i sa va impacati pentru ca nu are rost ca doua persoane care se iubesc sa fie despartite! Mult succes!
Hei! Cu timiditatea nu rezolvi nimic. Nu trebuie sa fii neaparat indraznet.Invit-o undeva unde sa fiti singuri si spune-i ca nu ai uitat-o si ca ti-ai dori sa fiti din nou impreuna.
Nu cred ca faci bine scriindu-i pe mess sau sa-i trimiti sms. Cred ca cel mai bine e sa-i spui acest lucru face to face.
Indrazneste! Nu ai nimic de pierdut. Succes!
Deci, fi atent aici. Prima oara gandeste-te la ce ai gresit sau de ce v-ati despartit (asta ajuta uneori ) apoi discutati gen stiu ca bla bla bla apoi spui ca vrei sa va inpacati ca iti lipseste, ca mai bine ati fi impreuna, si daca spune da atunci cam asta e toata treaba.
Comporta-te frumos cu ea si acordai atentie din belsug si cand o sa simti ca poti sa ii spui daca mai vrea sa continuati i spui sau ii tr un sms sau pe mess Funda?!
In primul rand, nu ai pus nicio intrebare. Daca o vrei inapoi, dovedeste-i ca o meriti.