| PisssiMitziii a întrebat:

Am fost cu un baiat 1 an, acum suntem despartiti din vara mai exact august(credthinking). Dupa ce ne-am despartit el nu a mai avut nicio prietena, prietenul lui cel mai bun mi-a zis ca inca ma mai iubeste si nu vrea sa aiba nicio relatie momentan, l.am intrebat acum 3 saptamani daca ar mai vrea sa fie cu mine si a zis ca nu deoarece nu vrea sa mai sufere.straight face
Eu chiar nu inteleg de ce zice ca a suferit pentru ca eu nu i-am dat motive mai bine zie el mi-a dat de 1000 de ori motive.deci sunt complet CONFUZA.Nu stiu ce sa cred daca as fi in locul lui as fi acceptat sa mai fim din nou imp pentru ca il iubiam.

4 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Il iubiai? Si-l mai iubiesti? Doare iubiria mai, tu nu stii? Cand iubiesti trebuie sa iubiesti cu toata fiinta ta! Daca si el te iubia, accepta sa fiti impreuna.Dar cred ca nu te mai iubieste si de aia te-a refuzat.

| Barbiiiiee a răspuns:

Suferintsa l-a orbitwinking

| uNNe a răspuns:

De fapt este mandria lui happy daca il placi spune-i ce simti

| mamasita00 a răspuns:

Eu zic sa nu te rogi de el, sa nu te injosesti. Refa-ti viata. Te iubeste sau nu, atat timp cat nu mai vrea sa fiti impreuna nu ai de ce sa mai stai dupa el, mai ales din august. Spre binele tau eu zic sa nu t mai gandestila el si sa iti vezi de viata ta ca ai una singura si e atat de scurta.