Daca intr-adevar era o prietena adevarata putea macar sa iti ceara parerea in legatura cu chestia asta, sa te intrebe daca te deranjeaza sau daca il mai iubesti. dar daca zici ca stia ca inca il iubesti sa stii ca ai procedat foarte bine.si cum ai zis si tu ca putea macar sa isi ceara scuze.se pare ca pentru ea 8 ani nu a insemnat mare lucru. oricum ai grija de tine si mai ales de prietenii care ii ai langa tine.
Sicer ai facut bine tare.pentru ca astea nu se numesc prietene care te tradeaza in fata.crede-ma am patit-o.si daca o sa te impaci cu ea o sa iti faca si mai rau, cat despre el. iarta-l ca a gresit
Parerea mea este ca ai facut foarte bine.Si eu am patit ceva de genu` si la fel am procedat si eu si in timp mi-am dat seama ca am luat decizia cea mai buna Parerea mea este ca ai gandit bine Sper ca ti-am fost de folos...
Sincer eu cred ca ai facut bine pentru ca parerea mea este ca ea incepuse sa fie geloasa in secret pe tine si mai ales pe relatia voastra (a ta cu baiatu) am avut si eu parte de prietene din astea si crede-ma ca nu-i bine deloc mai bine te lipsesti ca acolo unde intervine gelozie nu se mai poate discuta de,, o prietenie;; sper ca ti-am fost de folos :8 fundita :d?
Greu de spus, ar trebui să mă fac mic, cât o bacterie și să mă bag în capul lui, respectiv al ei, spre a afla ce și cum gândește fiecare dintre ei./// Băieții ăștia, caută în general, femei pentru sex! La nevoie, dacă chiar trebuie, o și minte, că o iubește, că nu este așa greu. Aș zice că la 15 ani, încă ești prea tânără pentru făcut sex.// Dacă voi 2 ați rupt-o oficial, femeia s-a băgat cu un bărbat singur. // Totdeauna: Când 2 femele, sunt concurente, pentru același mascul, nici una, dintre ele, nu mai ține cont, de nimic. Cămașa este mai aproape, decât haina./// Ai făcut o prostie, că te-ai certat, cu individa. Poate te împaci, dar fiind permanent în gardă. Că totdeauna, puteți ajunge din nou rivale, pentru același mascul. Asta cât timp, ea nu are, un mascul, de care să fie, foarte mulțumită, ca să nu se mai gândească, și la alți masculi.
Parerea mea este ca ai facut foarte bine deoarece unii prieteni te pot trada la un moment dat. Daca eu as fi fost in locul tau as fi facut la fel. Alegeti mai cu grija prieteni/prietenele. Succes
Da! clar sa iti faca asa ceva o prietena si nici sa nu iti ceara scuze e foarte urat!
Gandeste-te ca poate si ea il placea.nu-i ai cum sa stii daca tu nu ai fost cu el nu cred ca a facut nimic gresit.
Ehh, "prietene" pana la baieti.astea nu sunt prietene . Probabil ca fostul tau prieten a facut asta intr-o perioadaa de suparare, dar tine la tine din cate ai povestit. Ai grijaa cu " prietene" de acest fel. Take caree! :*
Ai facut ffffff bine:* dao dracu de T***A.asta prietena ma lipsesc de asa ceva iar pe fostul iartalk si va reimpaacati ca a fost suparat si a vr sa te fk geleoasa pentru ca te iubeste enorm:* fai in ciuda la "prietena" tha arata-i ca dragostea e mare:X:X:X:
Acea fata e o persoana de moravuri usoare, maine-poimaine o sa iti sufle si sotul; ai mare grija cu asemenea ''prietene''
Cred ca ai procedat corect in tot, adica ce prietena mai e si aia.cu timpul poate o vei ierta dar macar sa inteleaga unde a gresit si sa o intrebi de ce a vrut sa fie cu el daca ai ocazia...
Anonim519 întreabă: