| Hanelore a întrebat:

Buna TPU :*. Am fost cu un baiat dar ne-am despartit dintr-o prostie, el acum este cu colega mea, sunt indragostita pana peste cap de el si imi pare rau acum ca mi-am batut joc de el sad Il vreau inapoi tot timpul ma gandesc la el, ma abtin cu greu sa nu vorbesc cu el pe mess sau sa el sun. sad Ce sa fac? Ce sa ii spun? [ fundita :X ]

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum inghiti si suporti amarul pentru ceea ce ai facut, faci rau si de rau ai parte meriti ceea ce simti.

| Lk_Lucian_1990 a răspuns:

Un băiat/bărbat adevarat care se respectă și are puțin respect față de sine, nu se va întoarce niciodată la cea care l-a rănit sau și-a bătut joc de el.

| meriuss a răspuns:

Fa-i un blow job in genunchi si roaga-l sa fie din nou cu tine,glumesc,pai nu prea mai ai ce face, daca te impaci cu el poate iti face si el aceeasi figura; oricum o sa ramana chestia aia care ai facut-o si daca zici ca ti-ai batut joc de el nu ai facut-o dintr-o prostie ci ai stiut exact ce faci, culegi ceea ce semeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca crezi ca l-ai ranit foarte tare atunci nu-l mai cauta pentru ca va incepe sa te urasca, daca a fost ceva banal incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui ce simti pentru el si ca-ti pare rau...alte posibilitati nu prea aisad

| Easy2suck a răspuns:

Daca vrei sa il aduci inapoi e simplu... Suck him, nimic nu reface o prietenie ca un blowjob