| Noi218 a întrebat:

Buna TPU: Am fost cu un baiat si acum sunt doar amici si el vrea ca sa ne culcam impreuna...si a inceput sa se uite altfel la mine mai insistent, si vb altfel si zice ca nu vr sa isi bata joc si chesti din astea si mai zice ca ma place mai mult cum sunt acum...Ce credeti ca a inceput sa ma placa?
fundita :* :*

Răspuns Câştigător
| Roxana121 a răspuns:

Esti cu capu in nouri, sau esti pusoiaca de 16-17 ani.
Aici ai primit niste sfatuti intelepte, si foarte corecte, iar tu ce faci insisti, spunind ca te-a ajutat mereu si nusstiu ce.
Stii ce. faci ce vrei ca-i viata ta, dar peste citeva zile vei aparea, cu o noua intrebare: Ce sa fac m-a parasit iubitum dupa ce am facut sex?
Fii mai desteapat si asculta de altii, care nestindu-te vor sa te ajute.

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce să faci tu cu el?
Nu realizezi că vrea doar sex?
Pa, pa.

| Roxana121 a răspuns:

Buna!
E o farsa din partea lui, te-a avut, te-a pierdut, sh acum te vrea inapoi, trebuia sa te pastreze cind erati impreuna. Plus la asta nu cred ca vrea o relatie normala, dupa cum ti-a propus si tie sa faceti sex, asat isi doreste el si apoi iti zice pa, fii sigura de asta. Chear daca il mai placi nu pune botu la vorbele lui, fii indiferenat fata de el, si arata-i ca odata ce te-a pierdut nu mai are sansa sa fii din nou a lui happy

| Roxana121 a răspuns:

Ma bucur ca ai inteles, nu te lasa condusa la pat, de citeva cuvinte frumoase, fii desteapta. Si multumesc pentru funda happy

| Noi218 explică (pentru Roxana121):

Asa o sa fac...npk :*

| FemeiaPisică a răspuns:

Eşti naivă, vrea doar sex de la tine. Nu, nu a început să te placă, vrea doar să îşi facă poftele cu tine.

| bby a răspuns:

Eu zic să nu îi cazi în plasă. Acelaşi lucru mi se întâmplă şi mie, doar că la mine nu este vorba despre sex. S-a reîntors o veche iubire.
Dacă îl placi acordăi o şansă şi vezi ce vrea mai exact de la tine. Dar să nu faci prostia de a te culca cu el.

| drogh a răspuns:

Situaţia ta e de genul : cu o floare, nu se face primăvară. Adică, cu o vorbă nu se face iubire. Poate te place, dar dacă nu îţi dovedeşte, degeaba. Şi nu mă refer să accepţi propunerea lui să te culci cu el pentru că asta ar însemna sex. Trebuie să fie altă modalitate. În orice caz, nu te lăsa înduioşată de tot ceea ce spune. Poate o fi fals.

| Noi218 explică (pentru drogh):

Da dar eu aproape i-am propus aceea faza farasa vreau si el a fost de acord... da si de alta parte mereu m-a ajutat cand am avut nevoi...

| Roxana121 a răspuns (pentru Noi218):

Esti cu capu in nouri, sau esti pusoiaca de 16-17 ani.
Aici ai primit niste sfatuti intelepte, si foarte corecte, iar tu ce faci insisti, spunind ca te-a ajutat mereu si nusstiu ce.
Stii ce. faci ce vrei ca-i viata ta, dar peste citeva zile vei aparea, cu o noua intrebare: Ce sa fac m-a parasit iubitum dupa ce am facut sex?
Fii mai desteapat si asculta de altii, care nestindu-te vor sa te ajute.

| e7d7n7 a răspuns:

Chiar nu ţi-ai dat seama că vrea doar să te fu7ă? Da uşor mai sunt de prostit astea mici.

| Alice23 a răspuns:

Vrea sa te prosteasca :-J

| ufdshds a răspuns:

Mda interesant daca sunteti amici pentru ce sa te culci draga, fetelor voi ar trebui inca sa stiti carte nu dragoste... Luati seama ce faceti, findca nu poti reintoarce inapoi trecutul!