Probabil cearta voastra l-a indepartat si nu v-ati acordat niciodata timp sa vorbiti despre lucrurile care va deranjeaza si sa fiti sinceri. Sincer se poarta ca un idiot cu tine, dar tu mereu stai si accepti toate lucrurile rele pe care ti le face probabil pentru ca te-ai obisnuit sa fii cu el. Ia putin spatiu fata de el si de voi o pauza reala si vezi daca mai vrei sa continui ceva care nu te face fericita si poate se simte si el sufocat uneori si de asta e mai badaran.
Hmm...Probabil e genul de baiat care vrea sa para si el "cocos" in fata prietenilor, si de aia in preajma lor se comporta asa cu tine. In rest, probabil ca s-a plictisit si de aia vrea sa se desparta de tine, dar nu suporta sa te stie suferind...Si de aia nu face nici o miscare. Dupa parerea mea poti face tu pasul asta, ca sa nuva mai chinuiti amandoi.
Parerea mea este ca tipu chiar nu merita nicio lacrima de a ta.E clar faptul ca el numai te iubeste(stiu ca e dureros, dar asta reiese din ce ai povestit)si sta cu tine ori pentru sex ori cum a spus si el ca ar fi dureros pentru tine o despartire. Sincer nu merita sa stai cu cineva care te trateaza cu indiferenta si nu te respecta deloc. Mai bine ai pune punct definitiv si ar trebui sa incerci sa treci peste.
Bafta!:*
Eu cred ca el nici macar nu stie ce vrea de la viata...(de fapt de la o relatie).1.nu ai de unde sa stii tu exact ce face el, daca are sau nu pe altcineva.Incearca sa porti o discutie ft serioasa cu el sa vezi ce are de gand, ori sa fiti impreuna ori nu. daca nu vrea nimic serios, lasa-l in pace pentru ca iti pierzi timpul cu el.iar in timpul discutiei cu el incearca sa nu te mai superi..incearca sa pari si tu indiferent nu mai trage tu de el pentru ca el va profita si va face ce vrea din tine in felul asta
Frate nu-i inteleg pe baietii de teapa lu asta, bai frate nu te joci cu sentimetele cuiva. Fata eu zic sa mai insisti cat mai poti dupa aia lasa-l ca vine el la tine daca chiar te place. Si atunci cand vine la tine, tu o sa impui niste "conditii" adica cum frate daca te iubeste nu ar trebui sa-i pese de cum "aratati impreuna" si cum ai zis sa se faca ca nu te cunoaste sau ceva de genu... Chiar daca tu il placi "cum arata" daca vezi ca are caracter de... o fata desteapta ar sti ce sa faca, ce am zis mai sus.