Nu te poti desparti de cineva doar ca asa crezi tu,nu e corect. Trebuie sa fii sigura,ca dupa sa nu regreti. Mai, daca tu tii la el, de ce sa nu fiti impreuna? Doar ai grija, tu esti minora, el are 20 de ani, sa nu iti para rau.tu stii ce e mai bine
Scuza ma ca ti zic. Dar nu meriti asa un baiat!
Pacat de el ca iubeste hai sa nu zic. "una ca tine. "
Dar iti garantez ca intr o zi il vei cauta tu pe el. si garantez ca vei suferi Enorm!
Keep calm. Ai grija sa nu iti faca altceva, ca in rest nu ai ce sa pierzi. Oricum, era bine daca puteai sa argumentezi ca te inseala, nu doar imrepsia. Ca sa poti argumenta precis decizia, sa ii treaca. Asa daca, deci daca nu facea nimic, ramane saracul cu inima franta. Ei, dar mai are 2-3 luni sa faca asa, ca dupa trebuie sa isi revina. Daca nu, gaseste tu o scuza ca sa inteleaga.
Eu cred ca te iubeste si te vrea langa el, poate ca te-ai plictisit tu de el intr-o oarecare masura si de aceea ti se pare ca si-a pierdut interesul fata de tine sau ca te-a inselat. Eu te sfatuiesc sa il suni si sa stabiliti o intalnire, pana atunci decidete ce vrei sa faci, sa fi mai draguta data viitoare cu el asa cum ti s-a parut ca a fost si el atunci cand v-ati revazut.
Femeie baiatu ala a tinut la tine si tot tu faci figuri acum.sincer gandest aiurea.El inca tine la tine. Macar cere-ti scuze si vb cu el tot ce te framata.Vezi tu impresile astea tampite distrug cele mai frumoase vise.Fa din nou acele vise frumoase reale pentru ca sti si tu ca in interior inca mai ti la el!
anonim_4396 întreabă: