| ruxy333 a întrebat:

Am fost cu un băiat timp de două săptămâni, în vară. M-am ataşat de el foarte mult. Într-o singură săptămâna simţeam că el era totul. S-a despărţit pentru fosta lui iubită cu care a fost 6 luni. Cu greu, până la urmă mi-am dat seama că are dreptate cu mine 2 saptamana. cu ea 6 luni, normal că la ea ţinea mai mult. Apoi ei s-au despărţit şi s-a combinat cu o prientenă de-a mea. Eu aveam iubit dar gândul meu era tot la el.Mă suna de fiecare dată când se certa cu ea. Mă întreba ce fac, de fiecare dată zicea că îi pare rău că ne-am despărţit. Nu îi ziceam prietenei mele pentru că nu vroiam să le stric relaţia. Ţineam şi la ea dar şi la el. Într-o seară m-a sunat, m-a întrebat unde sunt şi a venit la mine.M-a întrebat dacă m-ai am iubit, am zic că nu, nu mai aveam. Ne-am dus undeva unde puteam vorbi şi cam sufletul a vorbit. Ne-am sărutat... mult. Mă ţinea atât de strâns în braţe. Puteam să simt că mă iubeşte. Îmi zicea la ureche că tot timpul s-a gândit la mine dar... stiind că am iubit nu s-a băgat. Eram aşa fericită. Când am ajuns acasă a fost prima oară când plânsesem de fericire. În schimb a doua zi totul s-a destrămat.Am auzit că e de fapt nu s-a despărţit de prietena mea, cum îmi spusese cu o seară înainte. Mi-a promis că mă sună, nici asta nu a făcut. A avut telefonul închis. Azi l-am sunat fiind la 2 zile după ce ne-am sărutat în acea seară. I-am zis că am auzit că mai e cu prietena mea şi mi-a răspuns sec "Ai auzit, nu ai şi văzut!" I-am spus clar să aleagă între mine şi ea. Şi a zis că nu ştie ce să facă. I-am zis când o să îşi bage minţile să mă sune. Până atunci să nu aud de el. Dar eu, jur, nu pot să nu mă gândesc la el. Nu ştiu, dacă aveţi sfaturi ceva. Eu îl iubesc groaznic de mult. Nu ştiu de ce. Dar e genul de persoana la care nu poţi renunţa. Prietenei mele n-am de gând să îi zic nimic, ea acum încă e cu el. Poate eu sunt fraiera şi pe ea o iubeşte. Nu vreau să le stric relaţia. Eu tot cred că m-ai ţine la mine. Voi vedeţi din exterior. Eu nu pot accepta faptul că " şi-a bătut joc de mine!" şi acum dacă m-ar suna aş fi atât de fericită. Nu mai când mă salută mă simt bine. Chiar dacă simt că-l urăsc. Îl urăsc pentru că-l iubesc.straight face

Imi puteti zice orice. Numai sa nu fiti rautaciosi. Multumesc! puppy dog eyes

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TE place si pe tine.dar cred ca si pe prietena ta. cred ca vrea sa aleaga una dintre voi.tu ai ceva ..prietena ta alt ceva. pune-te in locul lui..nu poti sa decizi..ai facut bine ca i-ai zis sa isi bage mintile in cap si sa te sune.:*..nu stiu..eu in locul tau as cauta pe cineva care ma merita si care tine la mine. uite asa il faci si gelos.big grin...
Lasa-l si tu putin in pace... poate o sa te sune.happy..pana atunci mult succes.;*

| alma17 a răspuns:

Mda cam nasoala pozitia in care te afli esti cum s-ar zice intre ciocan si nicovala adica daca te-ai impaca cu el prietena ta nu cred ca iti va mai fi atat de apropiata si cu iubirea asta e greu de zis ce ai de facut cred ca ar trebui sa lasi timpul sa treaca si toul va decurge de la sine daca prietena ta s-ar desparti de el atunci combina-te din nou cu el dar dupa ce vor trece cel putin o saptamana ca pr ta sa nu se simta tradata.

| Mirunelu a răspuns:

Asa cum acum este cu prietena ta si te saruta pe tine si iti zice ca tine la tine, ai putea foarte bine sa fi tu in locul prietenei tale. Daca i-a facut asta ei, poate sa ti-o faca si tie. E cam dubios cum schimba el prietenele cea cu care a fost 6 luni, apoi 2 saptamani cu tine, iar cu cea de 6 luni si acum cu prietena ta... Daca la cea cu care era de 6 luni nu a tinut indeajuns de mult incat sa ramana cu ea, nu stiu cat poate tine la tine dupa 2 saptamani.

| mona a răspuns:

Cred ca tine la amandoua si nu e hotarat cu cine sa ramana