TE place si pe tine.dar cred ca si pe prietena ta. cred ca vrea sa aleaga una dintre voi.tu ai ceva ..prietena ta alt ceva. pune-te in locul lui..nu poti sa decizi..ai facut bine ca i-ai zis sa isi bage mintile in cap si sa te sune.:*..nu stiu..eu in locul tau as cauta pe cineva care ma merita si care tine la mine. uite asa il faci si gelos....
Lasa-l si tu putin in pace... poate o sa te sune...pana atunci mult succes.;*
Mda cam nasoala pozitia in care te afli esti cum s-ar zice intre ciocan si nicovala adica daca te-ai impaca cu el prietena ta nu cred ca iti va mai fi atat de apropiata si cu iubirea asta e greu de zis ce ai de facut cred ca ar trebui sa lasi timpul sa treaca si toul va decurge de la sine daca prietena ta s-ar desparti de el atunci combina-te din nou cu el dar dupa ce vor trece cel putin o saptamana ca pr ta sa nu se simta tradata.
Asa cum acum este cu prietena ta si te saruta pe tine si iti zice ca tine la tine, ai putea foarte bine sa fi tu in locul prietenei tale. Daca i-a facut asta ei, poate sa ti-o faca si tie. E cam dubios cum schimba el prietenele cea cu care a fost 6 luni, apoi 2 saptamani cu tine, iar cu cea de 6 luni si acum cu prietena ta... Daca la cea cu care era de 6 luni nu a tinut indeajuns de mult incat sa ramana cu ea, nu stiu cat poate tine la tine dupa 2 saptamani.