| Truxxie a întrebat:

Am fost impreuna cu un baiat pe care il cheama Alin, foarte mult timp si pana la urma ne-am despartit deoarece am vrut sa ma impac cu fostul meu, Ionut cu care am avut o relatie de un an. Dar acum regret ca m-am despartit de Alin deoarece eu am avut si probleme iar el ma apara, ma proteja, avea grija de mine. Cu el ma simteam in siguranta. Era totul super si nici eu nu stiu de ce am facut acea prostie de a ma despartii de el. Recunosc, nici eu nu stiu ce vreau. Iar acum eu sunt impreuna cu Ionut cu care am avut acea relatie de un an dar sunt dispusa sa renunt la el pentru Alin care m-a iubit cu adevarat si pe care l-am iubit. Dar el acum nici macar nu mai are curaj sa ma priveasca in ochii pentru ca e foarte dezamagit de mine pentru ce i-am facut. Vreau sa ma ajutati. Spuneti-mi cum sa fac sa ma impac cu el? Vreau solutii, va rog! Multumesc!

4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Cere-ti iertare de la el, spune-i ca nu ai judecat lucrurile la rece, ca abia dupa despartire ai realizat ce ai pierdut si promite-i ca nu ii vei mai da pasi niciodata pentru un alt barbat, poate se indura si lasa orgoliul si te accepta din nou in viata lui

| lolly a răspuns:

Daca tu te-ai pute in locul lui Alin ai mai accepta o impacare dupa o tradare? Eu una nu cred.

| briosicabriosel a răspuns:

Heeei, daca te proteja e clar ca te cam iubea. Incearca sa ii explici ca a fost o clipa de buinacie, o clipa de iconstienta, spune-i ca nu se va mai repeta, cere-ti scuze... sper sa reusesti sa faci ceea ce iti doresti

| oanaonitza26 a răspuns:

Apropo si eu am fost si sunt cu un baiat alinlaughing dar revenind la problema ta... vorbeste cu alin si asigurate ca nu te uraste... cere.ti scuze. apoi daca totul merge bine despartete de Ionut si punete cu alin