Deocamdata vei astepta.
Ca si-a cerut scuze,e bine,inseamna ca e civilizat.
Acum,lasa-l sa se hotarasca ce vrea,pentru ca nu stie nici el.
Se pare ca, desi si-a cerut scuze, i-a placut episodul cu sarutarile si ar mai vrea.Si ii e greu sa recunoasca lucrul asta,pana si fata de el.
Asa ca,lasa-l sa stea cuminte pe margine si sa te observe,ca sa poata lua o hotarare in ce te priveste!
Observa-l si tu,nu prea evident bineinteles,si asteapta.
Daca se hotaraste ca ii placi, o sa-l vezi iar pe mess, bagandu-se in seama cu tine sau la scoala...
Rabdare.
Si mult noroc!
Ii e rusine k tea sarutat. daca s-a si mutat de langa tine nu iti mai face iluzii. pupate cu altu si il uiti p asta.
Poate ca si lui a inceput sa-i placa de tine! Lamureste-te cu el!Sau curteaza-l!
Te respinge ca nu te vrea...atuncea a fost doar un gest in stare de ebrietate.nu prea gandea
Eu cred ca el inca te place dar vrea sa arate ca nu e disperat/obsedat dupa tine... baga-te in seama cu el sau pune pe cineva sa il intrebe daca te place. funda?
Pai.eu as intelege ca si baiatul asta te placeee.:*dupa cum zici ca se comporta.dar noi fetele,de obicei, asteptam ca baietii sa faca primul pas in dragoste.Dar din pacate nu e asa.Mereu noi trebuie sa incepem primele, sa facem primul ' pas! Pentu ca altfel. baietii nu ar face nimic fara noi stii vb aia a noastra :"Ce nu ne place, nu exista"!
Sunt 3 motive care explica faptele lui:
1.Te place!
2.Îi e rusine pentru ceia ce s-a intimplat la manastire!
3.Nu vrea sa aiba nimic de-a face cu tine.
Care e motivul pirncipal, tu decizi! Dar cred ca ar trebui totusi sa vorbesti cu el, doar asa vei pune punctul pe "i"!