| Lucian_2517 a întrebat:

Am fost intr-o relatie cu o fata mai mare ca mine cu 3 ani(ea 20 eu 17)Mi s-a parut incredibil ca o femeie ca ea sa se uite la unu' de 17 ani.Relatia a durat 1 an. a fost destul de frumos pana cand am prins-o sarutandu-se cu prietenul meu cel mai bun(halal prieten). Acum cateva zile a venit la mine plangand spunandu-mi ca-mi poarta copilul in pantece...nu stiu ce sa cred.ne-am despartit acum doua luni, deci ar avea sanse sa ramana insarcinata cu mine deoarece avem obiceiul sa facem sex neprotejat. Dar nu sunt sigur ca e al meu, pentru ca e ma insela cu prietenul meu... Ce sa fac?

15 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Vorbeste serios cu ea si afla si tu din ''sat'' cu cine a mai umblat ea.
In locul tau as lua-o tare ca sa spuna adevarul.Nu te lasa imbrobodit usor.Mai sunt si profitoare din astea.Te-a vazut mai bun si naiv.

| Klepto a răspuns:

Poate chiar ti-l poarta sau poate tu esti a doua persoana pe care a vizitat-o si caruia i-a tras acelasi text, sti sigur ca n-a incercat si la "amicul tau" si lui nu i-a pasat?
La cine crezi ca fuge o don'soara dupa ce afla ca ii insarcinata? La ala cu relatia, la ala care are sentimente, nu la gigolu care a arso bine si atat. Daca te-ai despartit acum 2 luni, intreab-o in ce luna este, si daca o sa pastreze copilul, poti sa faci un test de paternitate, costa in jur de 100 de euro, asa o sa fi sigur daca este sau nu al tau.
Asteapta si gandeste-te bine daca o vrei inapoi si daca o poti ierta.
Daca afli ca ii al tau, atunci sa-ti traiasca, daca afli ca nu este al tau, atunci sa-i traiasca.
De disperata ca era a venit la tine, ca daca era ceva de bine sau era excitata mergea la celalalt.
Gandeste-te bine, ca daca ii al tau, o sa fiu un inceput de viata complicata, nu numai pentru tine, ci si pentru don'soara.
Nu strica relatia de tot, las-o pe stand-by, macar pana ce afli daca este al tau sau nu, dupa ce afli ce si cum, o sa fie stric alegerea ta daca o sa continui sau nu.

Stiu ca este mai intens fara prezervativ, dar mama masii de treaba, ai pofta sa cresti copil?

P.S. Daca esti un troll obosit care se plictiseste si pune intrebari de genul de florile marului, si-si bate joc, atunci sa-mi emddf.

| AnNe a răspuns:

Pai puteti sa-i faceti un test Adn copilului sa vedeti al cui e asta e singura solutie

| cupcake02 a răspuns:

Si ea chiar vrea sa il pastreze? LOL.

| adi4ever a răspuns:

Iti place pasarica batranasmug

| R3sPeCt a răspuns:

Duceti-va la doctor sa faca testul prin care se poate afla daca e copilul tau! daca ADN tau se potriveste cu cel al copilului! mult noroc

| ana_2324 a răspuns:

Pai daca iti poarta copilul in pantece nu inseamna ca trebuie sa fi iar impreuna cu ea! dar nu trebuie sa o respingi! fi alaturi de ea(incearca sa o ajuti)pana copilul se va naste sau mai exacat pana cand se va putea afla daca e copilul tau prin un test de paternitate si apoi daca e al tau decizi daca ma vrei sau nu sa fi cu ea (daca decizi ca nu, nu inseamna ca trebuie sa pleci de langa copil si mama fara sa iti pese pentru ca acel copil nu e vinovat ca voua va sta doar sexul in cap!) si daca nu e copilul tau pleci sau ramai(tu decizi!)si nu uita daca e copilul tau e si vina ta deci nu trebuie sa pleci! bafta! funda?

| albrosie a răspuns:

Fai un test adn copilului dca exista unul deal tau dar sa te mai intreb ceva parinti tai au bani multi ca asa spun unele fete deca ai bani multi nu ma parasi cati port copilul in pantece etc... fai testul adn si dacanu are ****o de acumincolo da protejat succes si noroc

| Aylinn a răspuns:

Aha, test de paternitate draga.

| gandacel96 a răspuns:

laughing) test adnlaughing) cand s`o nastea bebele

| gandacel96 a răspuns:

Un test ADN rezolva totu`

| Mihaela_4701 a răspuns:

Mergi la un control cu ea.si afli cat are sarcina.calculezi daca in perioada aceea ai avut relatii cu ea.asta preventiv, pana cand se naste coplilul. atunci poti cere un teste de paternitate[adn] si te convingi singur care e adevarul, daca e sau nu al tau. happy

| Veterinar a răspuns:

laughing) pai coplie asa iti trebuie laughing)
Doamne pare iri e gradina rolling on the floor) vai sunt la lucru se uira si papagalii la mine cum rad laughing)

Raspuns serios : Asteapta sa il nasca si mergeti sa faceti analize sa vedeti al cui e copilu tongue

| Sooph a răspuns:

Pai se poate face test de paternitate cred... thinking

| DenYsuK245 a răspuns:

Poi asteapta sa-l nasca si dupa aia. faci test de paternitatebig grinsper ca ti-am fost defoloslaughing