Eu zic ca daca sta cu prietenele tale poate inca il mai interesezi si poate intreaba de tine sa vada ce faci, cum te simti
Si eu sunt foarte geloasa . E boala rea gelozia asta.
Trebuie sa ii oferi libertate desi stiu ca te deranjeaza din cauza ca iti doresti sa stai cu el mai mereu dar trebuie sa te conformezi situatiei si sa intelegi ca nu puteti sta impreuna 24 de h din 24.
Are nevoie sa iasa si el cu baietii, fara sa fi tu acolo, poate discuta pur si simplu chestii de-ale baietilor si tu ai fi in plus acolo. Daca o sa il stresezi o sa se plictieasca de tine, pentru ca baietilor nu le place sa fie stresati cu telefoane, mesaje si alte lucruri de genul.
Daca ai incredere in el si stii ca te iubeste incearca sa te controlezi sa nu mai fi geloasa ( stiu cum este pentru ca asa cum am spus si mai sus si eu sunt o fire destul de geoasa, si desi am incredere in el si stiu ca ma iubeste, disper daca il sun si el nu imi raspunde). Dar trebuie sa te gandesti ca poate are si alte treburi. In legatura cu prietenele tale nu e normal ca daca ati fi impreuna el sa stea cu ele, insa daca nu aveti nimic de a face momentan no problem! Baftaa
Gelozia nu însemna,, nu am încredere în tine,, ci înseamnă,, nu vreau sa te pierd,,
Inceteaza cu gelozia, mai inchide si tu ochii la fleacuri. Da-i un pic de libertate.
Da-i putina libertate, nu mai fii atat de geloasa, se vede ca tii mult la el si cred ca stie asta, dar daca nu-i dai putina libertate s-ar putea sa se sature de tine. Gandeste-te cum ar fi ca el sa fie asa. Poti sa-i zici ca iti pare rau dar tii foarte mult la el si nu vrei sa-l pierzi