Daca erai in perioada de fertilitate, ai toate sansele sa fii insarcinata, de ce nu astepti sa faci un test de sarcina, acum este prea devreme. Nu cred insa ca ai procedat bine, acel baiat poate ca nici nu isi mai aminteste de tine acum, plus ca un astfel de comportament ti-ar putea face probleme mai tarziu. Ai grija de tine :*
Puteai sa spui din prima ca a ejaculat unu pe tine. da, poti ramane insarcinata daca a ejaculat in/pe...pasarica.ia mai bine maine niste anticonceptionale de la farmacie.sau mai bine azi daca poti.
Daca nu a avut prezervativ se poate
dar mai bine mai asteata sa vezi daca iti intarzie menstruatia sau daca nu du-te la farmacie si cumparati unn test de sarcina
sper ca te-am ajutat:X
Buna Alehandraaa! Cel mai bun sfat e sa-ti faci un test de sarcina sau sa consulti un medic...Numai asa poti afla daca esti gravida...
Succes
Daca erai la ciclu, e posibil. Doar testul de sarcina iti poate da raspunsul. Ar trebui sa incerci niste pastile anticonceptionale
Buna.
Daca a ejaculat in tine, ai sanse sa fii insarcinata.
Fa-ti un test de sarcina saptamana viitoare, si te vei lamurii.
E trist sa stiu ca ai doar 15 ani, si ai facut-o cu un necunoscut.
Iti dai seama daca acel necunoscut va spune la toti, inclusiv fratelui tau si dupa aia sa afle ai tai?
Toate cele bune!
Da, sigur ca da. Riscul este intre 5 si 100%, in functie de perioada ciclului menstrual in care te gaseai. Iti recomand sa vorbesti cu parintii tai si sa mergeti impreuna la politie. Ceea ce relatezi tu se numeste viol, tinand cont de varsta ta.
Hey tpu...tocmai mi-am facut un test de sarcina si am aflat ca nu voi ramane insarcinata pentru ca el nu a ejaculat atat de mult #:-s...multumesc totusi pentru raspunsuri, miau fost de folos :*