| LittleRose a întrebat:

Am fost timp de o luna cu un baiat. A fost o relatie tumultoasa, plina de situatii neprevazute. Dupa ce ne-am despartit ne-am mai vazut, am mai vorbit, mi-a spus ca sunt frumoasa...Acum a dat un mass de genul "Cine te-a iubit sau te iubeste iti va da buzz". Am doua id-uri dar nu am primit massul pe al doilea.Am mai intrebat alte doua persoane care il au in lista si nici ei nu au primit massul. Ce parere aveti? Ce ar putea insemna asta? Funda >big grin

Răspuns Câştigător
| MedeeaAndree a răspuns:

Mda asa am fost eu in situatia asta cu mass dar la mine era kva de genul ma iubesti si erau mai multe varianthe. daca zici ca ai intrebare si alti prieteni care ti.au zis ca nu au primith niciun mass de la respectivul baiat inseamna ca numai tie ti.a dath mass.ul si poateh vroia sa.i dai boozz si poathe inca mai simte kva pentru uh! parerea mhealaughing. succes!:*

2 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Cred ca el a constientizat ca a facut o greseala cand v-ati despartit si acum iti da semne ca ar vrea sa va impacati din cate se observa, ia-l intr-o zi la o poveste si tragel de limba, povestiti despre voi, despre de ce v-ati desp. si poate iti cere prietenia din noubatting eyelashes succes :*

| nourius a răspuns:

Iti spun eu sunt un baiat care nu as rade de o fata si nu fac din astea daca ma combin cu una nu o insel sa din astea daca vrei sa ne clupam iti dau id meu taviserban11