Eu zic ca e un semn bun ca ati vorbit din nou.cred ca i-a fost dor de tine, si abia acum incepe sa te aprecieze. oricum, nu il stresa
Cam asa a fost si la mine.pana la mesaje. i'am dat cateva dar pe urma gata.si l'am lasat sa vad daca intr'adevar ma iubeste sau nu.si ca sa vezi tot el m'a sunat si tot el e disperat sa ne impacam.deci linisteste'te
Lasa'l sa te caute el sunt sigura ca va veni din nou la tine si va veti impaca.
Bun.haide sa-ti spun ceva. oricat ai simiti lipsa zilelor frumoase petrecute alaturi de el nu o sa mai fie cum a fost. 10 luni si ceva e destul de mult.amandoi v-ati schimbat in timpul asta.iti spun eu ca nu va mai fii ca inainte.mai bine nu te grabi.asteapta sa vezi ce va fi.nu cred ca faci bine zicand: ca nu o sa-l mai stresezi. asta e doar un anagajament pe care ti-l iei in momentul acesta de fata.chiar crezi ca o sa te poti abtine sa nu il cauti? sa nu ii trimiti mesaje la fiecare ora trecuta? sa nu-l stresezi? nu prea cred.prima data fiti amici.nu grabiti lucrurile. povestiti, vedeti daca aveti aceeasi parere ca ianainte, daca vine vorba de impacare.parerea mea.acuma de tine depinde daca o iei in considerare sau nu.bafta