Nu as putea sa-ti zic ' nu a vrut sa-ti faca rau', pentru ca nimeni nu stie ce a fost in mintea lui. Totusi,cand iti iubesti iubita,ii respecti deciziile,iar daca vezi ca nu e de acord sa faceti dragoste, nu te arunci pe ea, ca un salbatic.
Ar trebui sa-ti pui un semn mare de intrebare si sa nu mai dai pe la el acasa, o perioada de timp.Cel putin, pana nu te convingi ca intr-adevar ii pare rau si ca, iti respecta decizia de a ramane virgina pana consideri tu ca a sosit momentul potrivit.
Ai grija, mare grija.
Buna!
Ar trebui sa ii mai dai a doua sansa dar sa te asiguri in continuare ca iti respecta decizia. Daca se comporta la fel, te desparti de el. Nu te mai duce la el acasa, ca sa nu te mai simti ciudat.
Nu mi se pare ca a avut intentia sa iti faca ceva rau, doar ca probabil sunteti de mult impreuna si isi doreste sa faceti dragoste.Instinctul masculin al sau a depasit limita rabdarii.
Îmi pare rău pentru tine, totuși ești la o vârstă mai fragedă și nu ai reuși să treci peste ce s-ar fi putut întâmpla.
Sfatul meu este să te desparți de el. A fost doar un pretext faza cu telefonul pentru a te aduce acasă la el, profitând de moment.
Da, poate că-i pare rău, dar nu că a sărit pe tine, ci că n-a ieșit tocmai cum își planificase. I-au venit nervii și nu s-a controlat.
Nu mai ai ce face lângă el, ai grijă!
Poate că merită a doua şansă dar tu ai nevoie de timp să te gândeşti dacă chiar o merită cu adevărat.
Să zicem că-l ierţi, dar data viitoare mai face faze de genul să nu faci greşeala să-i mai dai o şansă.
Să ai grijă de tine şi fii atentă.
Nu cred ca vroia sa iti faca ceva rau... Poate avea de gând sa o faceți dar, poate si-a iesit putin din minti cand ti-a reprosat ca te uitati la fratele lui. Acum trebuie sa fi puternica nu trebuie sa ai nicio reținere si daca mai face asta despartete de el... Ma bucur ca vrei sa iti incepi viata sexuală de la o vârsta destul de potrivită. :*