anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Am iesit cu un tip, de fapt am vazut un film cu el si cat am vazut filmul el a fost foarte dragut cu mine.M-a pupat pe frunte, ochi, nas, mi-a pupat mâinile si m-a tinut numai in brate, mi-a zis ca sunt simpatică, draguta si frumoasă etc.Si apoi am mai vorbit pe Facebook.El e in sesiune acum si eu la fel.Acum câteva zile, mi a zis ca imediat dupa examenul greu ce urma noi sa iesim.A trecut acea zi si el nu mi-a mai zis nimic si nici eu.Nu ne-am mai văzut.Ziua următoare, fără să fii stiut unul de altul, ne-am întâlnit întâmplător pe stradă.El era foarte surprins sa mă vadă, mai ales cât e de mare Bucureștiul. Părea încântat.Am stat cat o ora împreună, timp în care ne-am plimbat si se purta cu mine ca si cum eram un cuplu, tinut de mana, se oprea sa mă pupe si chestii.Dar de fiecare data când il bag in seama, si nu, nu îl disper, pt ca am si eu de invatat, el îmi spune ca are foarte mult de învățat, dar nu îmi vorbeste urât sau ceva.Il inteleg, e la o facultate grea si nu e nici din Romania, dar îmi da semnale ca nu mai vrea sa vorbim? Eu nu stiu ce sa cred.Mi-a zis ca ii place cum suntem noi si ca a simtit ca sunt iubita lui încă de cand m-a tinut in brate prima oară.Dar nu inteleg, nu stiu dacă chiar sta sa invete atât de mult pe cat spune.

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Fiind la o facultate grea, crede-l si lasa- sa invete. Dupa sesiune aveti destul timp si pentru a va distra si a va simti bine.

| raluk27 a răspuns:

Nu il mai cauta. E din ala incurca lume. Una zice si alta face si risti sa suferi niste dezamagiri cumplite. Nu mai pune botul la toate rahatelele astea (pupat, luat in brate, iubita mea etc). Baietilor le vine foarte usor sa se prefaca. Te-ai gandit ca poate are deja prietena si se foloseste de scuza cu invatatul ca sa nu stea foarte mult cu tine?

| e1xtz a răspuns:

Daca e si strain(occidental), astia sunt mai fatalai de fel.
Pe de alta nu stim sigur daca e doar papa-lapte sau nici prea nu este asa 'innebunit' dupa tine.
Cand placi pe cineva, oricat de greu ar fi, sau complicata ti-ar fi viata, sentimente te atrag catre acea persoana.
Daca vrei sa iesi din incertitudine vorbesti direct cu el si ii spui, macar stii o treaba.

| presus a răspuns:

Salut, sfatul meu este sa-l lasi in pace, sa treci peste, gaseste altul mai bun. Din ce ai spus tu mai sus, el este genul de baiat indiferent (ori cu tine, ori cu alta, ori solo). Nu prea stiu cum sa ma exprim, sa ma poti intelege perfect. Pentru baieti e ceva inumani sa-i cauti, sa-i vezi(chiar daca nu il disperi), ei nu inteleg ce-i iubirea si nu cred in ea, sau daca da, o vad doar prin sex sau alte chestii (aici nu ma refer la mine, sau la toti, in general). Sper ca m-am facut inteles. Numai bine!