Să-ți amintești de toate momentele astea când te-a făcut să suferi și ce te-a făcut să-l părăsești, scrieți-le pe foaie și la nevoie recitește foaia pentru că cu timpul ajungi să ierți și dacă vine cu argumente suficient d eputernice te-ai putea lăsa păcălită să reîncerci. Există și posibiitatea ca din lipsa ta să realizeze ce-a pierdut și să se schimbe dar... nu e o garanție. de obicei dacă ajungeți să vă împăcați, o să fie bine o perioadă până vă reobișnuiți unu cu atu și reîncep aceleași probleme, ți-o zic din experiență.
Felicitări că ți-ai găsit curaju să ieși din mediul toxic, numa bine și nu te grăbi să intri în nicio relație până nu simți că e ce trebuie
Este indicat sa-l ignori total, indiferent ce s-ar intampla in viitor. Sanatate!
Cum adică „cum ar trebui sa fiu cand va regreta"?!?
Nici măcar nu trebuie să-ți pese de el de acum încolo. Nu ți-a ajuns ce ai îndurat?!?
Pai nu se știe poate o sa regreți tu mai tarziu, nu am ce sa comentez pentru că nu știu și părerea lui despre situația asta, deci nu am cum sa spun "sărăcuța de tine, el e toată vina", într-o relație ambii sunt vinovați, ce am învățat eu in viața asta este sa fug, sa fug mai ales de femeile care se victimizează. Pentru că e ceva putred la mijloc. Fiind și tu toxica, oamenii atrag oameni care exact că ei.
Tu nu l-ai iubit pe el, ci cine era, faptul că s-a schimbat în rău, asta te-a făcut să pleci din relație. Așa sunt bărbații, cred că se pot culca pe o ureche și să devină leneși, dar o sa-l învețe chestia asta că nici o panarama nu+l iubeste pe el, ci iubește doar beneficiile care ii le aduce in viața ei.
Intrebarea ta, imi spune ca tu de fapt stii ce ai de facut dar ai nevoie de o confirmare. Asta inseamna ca treci printr-un proces de maturizare si curand nu vei mai avea nevoie de incurajari si confirmari pentru a pune deciziile tale in practica. Nu te indoi! Ai facut ce ai simtit ca trebuie! Mergi mai departe, o sa fie bine!
Furtul la bani e o infracțiune. Bagă-l la pușcărie, atât, scurt pe doi așa trebuie cu fraierii de speţa lui
Cand va regreta va trebui sa nu fi. Aia e singura solutie. Uita-l ca si cand nici nu ar fi existat vreodata.