| Piper987 a întrebat:

Am iesit dintr-o relatie toxica, mi-am luat curajul si am zis STOP pana aici.
Tot ce faceam nu e ok, isi gasea orice pentru a se certa cu mine pentru ca stia ca o sa plec in camera si el se poate juca pe playstation linistit (la 25 de ani e obsedat) si eu am frati care se joaca dar o ora doua nu 8-9 ore non stop.
Cand mi-e rau, pleaca sau imi zice ca n-am nimic ca o sa treaca sa nu abuzez (m-am operat recent, mi-am scos maselele de minte).
Ma minte in multe lucruri si simt ca m-a manipulat pana acum. Cred ca in acest an de relatie la inceput avea sentimente dar a incercat sa isi ascunda defectele. Cu timpul si-a dat masca jos si mi-a aratat ce jeg de om poate sa fie. Am incercat totusi sa nu il parasesc pentru cacaturi, dar a devenit din ce in ce mai rau. M-a furat la bani ca sa joace jocuri de noroc. Aici am simtit ca is ultima femeie. Vreau doar sa imi spuneti cum ar trebui sa fiu cand va regreta?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Să-ți amintești de toate momentele astea când te-a făcut să suferi și ce te-a făcut să-l părăsești, scrieți-le pe foaie și la nevoie recitește foaia pentru că cu timpul ajungi să ierți și dacă vine cu argumente suficient d eputernice te-ai putea lăsa păcălită să reîncerci. Există și posibiitatea ca din lipsa ta să realizeze ce-a pierdut și să se schimbe dar... nu e o garanție. de obicei dacă ajungeți să vă împăcați, o să fie bine o perioadă până vă reobișnuiți unu cu atu și reîncep aceleași probleme, ți-o zic din experiență.
Felicitări că ți-ai găsit curaju să ieși din mediul toxic, numa bine și nu te grăbi să intri în nicio relație până nu simți că e ce trebuie

| corbulalbrosu a răspuns:

Este indicat sa-l ignori total, indiferent ce s-ar intampla in viitor. Sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Cum adică „cum ar trebui sa fiu cand va regreta"?!?
Nici măcar nu trebuie să-ți pese de el de acum încolo. Nu ți-a ajuns ce ai îndurat?!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu se știe poate o sa regreți tu mai tarziu, nu am ce sa comentez pentru că nu știu și părerea lui despre situația asta, deci nu am cum sa spun "sărăcuța de tine, el e toată vina", într-o relație ambii sunt vinovați, ce am învățat eu in viața asta este sa fug, sa fug mai ales de femeile care se victimizează. Pentru că e ceva putred la mijloc. Fiind și tu toxica, oamenii atrag oameni care exact că ei.

Tu nu l-ai iubit pe el, ci cine era, faptul că s-a schimbat în rău, asta te-a făcut să pleci din relație. Așa sunt bărbații, cred că se pot culca pe o ureche și să devină leneși, dar o sa-l învețe chestia asta că nici o panarama nu+l iubeste pe el, ci iubește doar beneficiile care ii le aduce in viața ei.

| Paul754880338 a răspuns:

Intrebarea ta, imi spune ca tu de fapt stii ce ai de facut dar ai nevoie de o confirmare. Asta inseamna ca treci printr-un proces de maturizare si curand nu vei mai avea nevoie de incurajari si confirmari pentru a pune deciziile tale in practica. Nu te indoi! Ai facut ce ai simtit ca trebuie! Mergi mai departe, o sa fie bine!

| Justme32 a răspuns:

Furtul la bani e o infracțiune. Bagă-l la pușcărie, atât, scurt pe doi așa trebuie cu fraierii de speţa lui

| Stilgar a răspuns:

Cand va regreta va trebui sa nu fi. Aia e singura solutie. Uita-l ca si cand nici nu ar fi existat vreodata.

Întrebări similare