| Piper987 a întrebat:

Buna TPU,
Am iesit la un date toate bune si frumoase, totul a fost ok. Ne am simtit bine.
Dar la scurt timp gen a doua zi am decis sa ne vedem iar si m-a anuntat ca pleaca sa isi faca sarbatorile cu ai sai si ca se întoarce peste 3 saptamani.
Da nu stiu ce s-a intamplat, parca acest lucru ne a blocat sa mai discutam ca si in primul date. Eram amandoi asa cu subiecte mai putin interesante sa treaca timpul
Nu ma asteptam sa cunosc pe cineva si 2 zile mai tarziu sa si plece timp de 3 saptamani.
De la una la alta, inainte sa plec m-a pupat, nu prea am știut cum sa reactionez nici dupa lucru asta, ca si asta mi s-a parut prematur.
Dar na, i am urat numa bine si sa imi scrie cand a ajuns, sa stiu totusi daca drumul i-a fost ok.
A pai, ce sa zic. Nici un mesaj timp de 2 zile, am pus un story cu mine pe insta la care mi-a raspuns: heii, am ajuns.
laughing) ce sa mai zic, mai bine tacea dar na.
Orcum nu stiu poate mi se pare, dar am impresia ca cand va reveni nu va mai insista.
Poate sunt eu care nu vad lucrurile ok, si friciile mele anterioare ma fac sa fiu paranoiica. Sau e chiar intuitia mea femenina care ma anunta ca nu-i ce trebuie nici de data asta… ce parere aveti?
Am impresia ca le iau si eu prea la piept pe toate laughing dar la cate fail’uri de date am avut la un moment dat mi am pierdut speranta ca barbati nu is toti la fel

1 răspuns:
| Cinic a răspuns:

Când î-ți palce de cineva, faci tot posibilul sa fii alaturi de persoana draga, atât fizic cât si online. Când nu îti pasa, nu arăți nici un interes. Cel mai probabil dupa ce se intoarce isi va aduce aminte de tine pentru ca va dori sa obtina sex de la tine. Sex rapid, ieftin si fara obligatii. Va face sex cu tine de câteva ori si dupa te va abandona si va trece la urmatoarea fata naiva pe care o va cucerii cu " personalitatea lui grozava" si cu " his confidance" si cu cazanul, daca are unul.