anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am iesit pe afara cu un grup de prieteni si o fata pe care o plac. Ne-am plimbat, si pe la sfarsit am inceput sa ne tinem de mana.Si toti erau "wow" si au inceput sa strige sa ne sarutam. Am fost amandoi rusinosi, dar cand am vrut sa o pup pe obraz gen " la revedere " s-a intors si ne-am sarutat.Mi-a zis pe mess ca i-a placut ca nu se astepta (stiu ca ma palce ) dar cand a intrebat-o cineva daca e impreuna cu mine a inceput sa nege si mi-a parut cam rau. Cum i-as putea sa zic ca o plac si ca as vrea sa fiu impreuna cu ea? big grin.

Răspuns Câştigător
| inimioara123456789 a răspuns:

Cred ca atunci cind v-ati sarutat pe neasteptate ea placut pentru si ea te place asa cum o placi tu... dar atunci cind a intrebat-o cineva daca e impreuna cu tine sa rusinat si a raspuns nu ..asta e normal toi procedeaza asa mai ales persoanele rusinoase dar asta nu inseamna ca nu te place ..Ar fi mai bine sa ii spui ca o placi direct in fata si intr-un mod diferit ca sa fie ceva special si ca s-o faca fericita pe ea ..si pe tine raspunsul ei ~~...eu as zice ca ea va fi de acord sa fie impreuna cu tinee ..incearcaaa ))). Funditaa?

| WolfyRo a răspuns (pentru inimioara123456789):

A uitat sa-ti dea funda laughing

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Te-a lasat sa o tii de mana, te-a sarutat, ti-a zis ca i-a placut. Ce mai vrei ma? Te legi de faptul ca i-a spus fata cuiva ca nu e impreuna cu tine. Pai poate e fata desteapta si a zis asta pentru ca nu era sigura daca iti doresti tu sa fii impreuna cu ea si sa pice astfel de fraiera. Sau poate tot pentru ca e fata desteapta, stie ca lucrurile care se intampla intre voi, trebuie sa ramana doar intre voi.

| Lexy ♥ a răspuns:

Aceeasi parere ca wildthing

| tibimania a răspuns:

Cum sa nu vrea sa fie cu tine ma? Uite lasa un id de mess si iti zic eu cum sa iti dai seama daca te place.

| noname2021 a răspuns:

Zii directwinking

| cristinicadulcica18 a răspuns:

Pai. Cel mai bine este sa-i spui fata in fata ce simnti.Nu pe mess nici la telefon. Daca nu te place asta e nu e sfarsitul lumii iar daca te place super. PS Incercarea moarte n-are. SUCCES! happy

| Nedea_Marius_1994 a răspuns:

Ma daca te place si ea si stii asta atunci spune-i-o in fata fara rusine ca doar nu te mananca, dar sa fiti singuri si ii spui urmatoarele ex ioana imi place mult de tine si astepti sa vezi ce zice daca vezi ca da refuzuri sau gesturi cam cum nu ar vrea ii spui ca ai glumit daca zice ca te place si ea o intrebi daca vrea sa fie prietena ta si bam bam bam relatie chestii din astea ma intelegi gata s-a rezolvat